Sporan novi zakon o PIO-u
0
Mogući protesti radnika u RS-u
Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma neka vi imate rs, a to sto nemate sta jesti nema veze
tako ti je to kad veliki srbin zajase svoj narod,isto kao i u Rusiji narod gladuje,a Putinko laze i laze,a u Rs entitetu SVI SE BORE JOS ZA VELIKU SRBIJU,A USKORO CE I ZA RUSIJU,TRAZIT CE MNOGI SRBI PONOVO DRZAVLJANSTVO U RUSIJI MAJKI SRBSKOJ.
Umjesto da se ovdje prepucavamo i s tim podrzavamo lopove , bilo bi bolje da se svi radnici iz BiH udruze i skinu tu bagru sa polozaja i napokon se oslobode tih okova . Radnik tamo ili ovamo je RADNIK , bez obzira na vjeru. I oni i mi imamo iste potrebe . Potrebe za normalnim zivotom dostojnog COVJEKU.
Sad cu vas sve zatvoriti u fabrike dok ne krepate i tu cete radit do smrti i i puniti moje PIO fondove od kojih cu ja klepiti lovu jer nema vise Telecoma RS, a moram hapat odnekle... Ne dam vam ni topli obrok nego cu vas hraniti nacionalizmom, a kad je narod sit ne buni se... Vidimo se za 4 godine na nekom plakatu...
SAMO DA SE POKKAKIM BOSANSKI NA SVE SERBE BARBARE, SILLEDZIJE, GENNOCIDASE, UBBICE, KRVOLOKE, MONSTRUME - VAMPIRE SERBSKIH KAPELA SMRTI NA CELU SA DOBBRICOM COSSICEM, BORISOM TADICEM , KASSAPINOM - SILLEDZIJOM MILORADOM DODIKOM, VAMMPIROM SMMRTI NIKOLOM SPIRICEM, SERBINOM DRAGANOM COVICEM, GENOCIDASICOM ANOM TRISIC- BABIC, SERBO-VAMPIRKOM DUSANSKOM MAJKIC, i SVIM OSTALIM SERBO-BARBARIMA-TERORISTIMA KOJI TERORIISU DRZAVU BIH-u i NJENE GRADJANE VEC 20 GODINA...!!! SERBI NISU LJUDI ONI SU VAMPIRI SMRTI I JAHACI APOKALIPSE...!!! ZATO SU IM POPOVI OBUCENI KO VJESTICE I U CRNO KO VAMPIRSKE SLUGE SOTONSKIM MRACNIM SILAMA KOJI NEMAJU NISTA SA HRISCNSTVOM...!!! SERBIN i SERBIJA = SM.RT=KILLER...!!!
Je li sad nam drago da ce u RS biti nereda ili nam nije drago.
SVE JE OVO POLITIKA TAREBIĆA ILI KAKO SE VEČ ZOVE TAJ SRBIJANSKI PROROK KAKO RADE MOŽDA ČE I POD JEDNIM STABLOM ŠLJIVE OSTATI MJESTA, ZA ONE ŠTO SU U BH POMAGALI VELIKOSRBSKUČETNIČKU POLITIKU
\"Hvala Bogu što mi Bošnjaci nemamo Dodika niti smo toliko retardirani da popuš.imo one priče koje oni pu.še svaki dan.\" Jah, eto u Federaciji imate cudotvorce. Ne rise.
Okupljanja radnika i demokratski protesti su antiustavne aktivnosti jer ako izraziš nezadovoljstvo u genocidnoj tvorevini odmah si protiv velikosrpstva i Milorada Dodika. Evo npr u izmišljenjom istočnom sarajevu (namjerno malim slovima pišem) žale se Dodikovci kažu od SNSD-a se ostat ne može. Pogotovo male radnje, kafići svako malo opštinski vijećnici iz SNSD-a dolaze i traže reket kafićima. Neki dan otvorio 26 kilometara tzv autoputa sa Tadićem. Mene bi bilo sramota otvoriti 26 kilometara, da je makar duplo od toga pa hajd. Gradi autoput 7 godina kroz poljoprivredno zemljište i plaća kilometar ceste 7 miliona KM a nema u tom zemljištu ni stijena ni kamenja. Klasična ravnica i poljoprivredno zemljište.Svaki građevinac zna da je to najlakši dio dionice.Čime se budala ponosi pametan se stidi.Hvala Bogu što mi Bošnjaci nemamo Dodika niti smo toliko retardirani da popuš.imo one priče koje oni pu.še svaki dan. Fuj.Smrt unutrašnjim i vanjskim neprijateljima BiH.
bolji i prosperitetniji dio nase lijepe BiH...
ja sam iz fed..i uopšte nije bolje ni sekunde na odnosu RS..ko to kaže .mora da je stoka koja radi u ministartvu \'\'neki\'\' posao..pošto svaki drugi čoban radi tamo i sklon je \'\'hvaljenju\'\' za nerad
Nevjerovatno šta sve ministrima neće pasti na pamet.Oni izgleda sami traže belaja.
Kakvo god je bolje je od RS. Osim toga Federacija je zrtva srpske i hrvatske opstrukcije od strane HDZ i SNSD-a. Ipak srbi dolaze da rade u Federaciji a ne obrnuto. Da ja sam na Marsu, trenutno1
Bosnjo, eto u federaciji mala svicarska. Gdje li ti zivis? da nisi s marsa?
Nek vas guz.i Dodo, legenda hahahah. Sad ce te biti Dodini robovi radi dok ne krepas stoko, a krepati nesmijes, jer neko mora da izdrzava RS-guzonje. Kad ste bili kmetovi aga i begova zivjeli ste ko bubreg u loju.