Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tisucu uposlenika. Pa nema fabrike u BiH sa tisucu uposlenih.
Kad je trebalo zapošljavati preko veze nisu kukali MA MRŠ.
svi na ulice ako se ukine viza za buducnost
Nakon SDP-a (Bakir Hadžiomerović), SDA (Avdo Avdić), Fuj TV je DF-ova prćija (Jukić&Marković & Co...)
Smeće od televizije i programa da se izbljujem kad prebacim na ono FUJ.
Kako vas nije stid rade cijele porodice tamo a kukate loša finansijska situacija, pa vama i da se plaća pretplata vi bi kukali, rješavajte svoje kadrovske probleme.
Da gledam Sanelu Prasovic i intervju 20 koji je SDA reklama?Evo vam rac'ku
Hvala Politicarma koji nisu sposobni da naprave drzani Rtv servis stacenam i tako nismo skolovni.😱😱😱😱
predjite u privatni sektor gdje je plata 500 KM , ljudi ne mogu placati fiksni .... a kamoli tv pretplatu .... sve se svelo na vodovod, struja i grijanje .. sad koliko vidi i vodovod u kurcu ..
Ne znam, narode, ova logika mi liči na onu da treba kupovati VHS kasete, kako bi radnici u tim kompanijama imali posao, iako je tehnologija već prevaziđena. Zar nije bolje da se ide u korak s vremenom, pa da neki od njih pređu i prave kvalitetnije sadržaje na internet portalima, a dio ostane i nastavi praviti sadržaj za starije osobe koje još uvijek gledaju TV?
Da Bog da svi sa: - SSS-om imali po 500,00 KM, - VSS-om imali po 700,00 KM. Trbe vam qurčinu dat da je glođete a ne plaćat taksu !
Sta nam nudite da bi vam placali😛😛😛 Smetljari💩💩💩💩
Vi ćete završiti kao sarajevski aerodrom. Uništavanje države ide sistematski. :(
Nek zavrse....od 2008 otkaze smanjenje plata i sikaniranje te nikakva ispunjenja radnih prava snosi samo jedna KASTA Zaposleni u privatnom sektoru... Dok za to vrijeme viša kasta - zaposleni u javnim i drzavnim zivi u potpuno izoliranom svom svijetu gde nema nikakvu dodirnu tacku sa donjom kastom....cak se vise i ne sklapaju brakovi...nego to rade u svojoj kasti... A sta sad treba kome biti zao... Nek sve propadne ionako to nije nase...nego je sve to vlasnistvo vise kaste...
...blagostanja jednog drustva a i teska vremena jednog drustva...treba da osjete svi i zajednicki uzivaju blagodati ili snose breme... A ne samo po jednom procentu stanovnistva... Ako to ne moze da se ispuni onda. Je to drustvo kao takvo nepotrebno to jestr sluzi samo sebi...
Država i entiteti trebaju TV, ali ne ovakve kakve imaju.
"smatraju da radnici ne snose odgovornost za situaciju u kojoj se firma nalazi"... Kod nas niko nikad nije kriv za bilo šta, a idemo u tri lijepe, baš ono idemo...
Tisucu uposlenika. Pa nema fabrike u BiH sa tisucu uposlenih.