Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja se udala ,i sad sam sofija,et u mene cetvere muske dece,dvoje dovela,odma ih krstioa ovo su po rodjenju
i ne brisi admine,nije tajna da je to podavno proces zahvatio zensku islam.populacijiu da se udaju sto za prekodrinske srbe,sto za ove ....istina je.
pogledas imenik po r.s,i vidis ko koga tu guzi,slabo vas ima muskih baljji,al pocesto naletis na bulu udala se za srbina:)
Svi treba da imaju slobodu da se izjasne ili ne izjasne, tako bi bilo zaista postovano sve to o ljudskim pravima...oni koji se ne izjasne, zna se koji su...
Sta je Pipo, muci te da se silne lazi ne razotkriju??? Imas problema? Obrati se cnn-u...ehhh...jel to ono ko kad je neka optuzila Srbina za silovanje pa dobila malog crnca, ono kad je Milosevic razotkrio? Brrr...
JEL TI TO RACKU USTIMA PA PORED SPERME GUTAS USPUT I SLOVA :-)
Muckaju genocidasi i samo manipulisu u korist popisa!!!! bosnjaci nece pristat na popis sanovnistva po nikakvu cjenu, sve dok genocid tvorevina ne bude ukinuta i USTAV BiH-e od 1992-e godine na funkciji, dok se svi protjerani ne vrate svojim avlijama nema popisa i tacka!!!! BiH4EVER!
ipak zvace guza za srpskim kalibrom,ahahahah a zato se vase male buje,sa srbima,vi sam pederluk
Ma jok ja, nego nako privlacis me svojim komentarima, dize mi se pa reko da vidim jesi li za partiju cuclanja. Srbi cuclaju dobro, imao sam jednog srbina iz Doboja, zvao se Aleksandar, uh kako je taj dobro cuclo.. uhuh odoh pod hladan tus, javi mi ako si za
Smiri hormone sad ce pemzija. Mozda ti dogodine ukinu i vizu, samo smireno i bez vrjedzanja, ima klozeta na zapadu za cistiti toliko da mozes dvije smjene raditi, bice love i za BMW a vala i malo za mora da se odmoris u rahatluku tih sedmicu dana.
to slusao mamu svoju kako je teslecili srbi u ratu,pa ostavilo traga, na mlad deiji mozak,...svace guza aaaa?
da nije posledice ostavilo neko silovanje od strane VRS,ili ti mozda babo pendzetirao zutaru ahahahhahahahaha
Haj ba nemoj da se sramis, pocuclaj mi, necu ja nikom reci, haj, ako budes dobar mozda ti ga zastekam i u zugu.
meni seju posalji da mi palamar sa sve prepucijumom olize,pa nek ti isprica dozivlja,,a ti onanisi kasnije:))
sa sodomitima ko i dosad,samo preko noza i puske:)....imas vala dadzi,amidzju,hodzu..