Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sanela Jenkins je kamokud bolja I od jednog I od drugog - u najboljim je godinama, veliki humanista od glave do pete, poduzetna, visokoobrazovana, bogata i nekorumpirana, voli Bosnu srcem i na kraju krajeva ne trebaju joj silni prevodioci jer zena govori tecno English i ima dva fakulteta...
IGORA ZA GRADONACELNIKA !!!
generala Ratka Mladica za gradonacelnika kasebe zvane rajvosa
kako nema boljih kandidata? ima LEA MAESTRO. čudi me da nema štele kakve da se uvali u upravu kao i tamo gdje sada radi. Možda i tu nadje kakvog hajirliju da ga poždere za doručak
Ocito nema.al dobro kaze ovaj sa Laktasima.:)))vidi se uticaj jes.l sta cemo sa Vijecnicom,smogom...zanima me sta je taj program?
MENI SAMO NIJE JASNO ZASTO NEMA BOLJIH KADNIDATA OD OVE DVOJICE
Sarajevo,to smo ja i ti.kao sto neko rece ovdje,Kamocaji jest Hrvat al njegova portparolka na veliko prica da je covjek odakle mu je zena.pa nek ode on u Laktase i tamo bude nacelnik.jer od kulture i vaspitanosti jednog sarajevskog Hrvata nije ostalo ni H.Hrvati su bolan ,za one koji ne znaju kolijevka civiliziranosti Vrhbosne.Gospodune Kamocaji,budute ono sto jeste i narid ce da vas voli.promijenili ste svoj licni opis,svoj habitus,radi koga?radi cega?
@@BOSNJO Stidis se biti Bosnjak!? Navedi mi jedan razlog zasto da ja takve kao ti cijenim i smatram sebi ravnopravnim, kad se ti saginjes Srbima i Hrvatima i ponasas se kao napusteno i gladno pseto,onaj gladni sarajevski tornjak? Cak je i on vrijedniji postovanja od takvih kao ti, jer njemu barem nekad prekipi, pa ugrize nekog, a ti kao ovca koja cak ne zna ni blejati. Fasisti u Srba i Hrvata ga vodaju kao majmuna na uzici, a on mutav? Ko je tebi dozvolio da dignes glavu pseto?
SDA je imala sansu i sta je s njom uradila? Danas se stidim biti nazvan Bosnjakom ako me takvi predstavljaju. Ako su oni Bosnjaci koji se bore za nas onda ja nikako ne mogu biti Bosnjak!
@u prolazu Hajde sad biraj Igora, pa otidji u genocidnu i tamo sagni glavu kao napusteno pseto od Igorovih tnikace. Nista se ne brini, opljackati ce te Igor temeljito, a kad bude najvaznije, onda ce te izdati i prodati velikosrbima, kao i "Igori" prije njega. Zivis u apartheid daytonskom sistemu gdje su Bosnjaci na vise od 75% Bosne tretirani nize nego stoka i gdje nemaju nikakva prava. Pazi nemaju nikakva prava u svojoj Bosni. Pogni glavu pseto.
@u prolazu PA ONDA CRKNITE GOSPODO NIJE MI VAS VISE ZAO, SAMI STE KRIVI ZA SVE. NISU SAMO KORUMPIRANI POLITICARI IZ SDA, SDP I SBB KRIVI, VI BIRATE TU EKIPU I KOJEKAKVE KOMSICE, NASE STRANKE I OSTALE SHS PRODAVACE MAGLE, VI STE OVCE KOJE CAK NI NE BLEJE KAD VAS ONI OTVORENO IZDAJU I KAD OD VAS PRAVE EUROPSKE PALESTINCE. JOS MALO PA SE NECETE PITATI NI NA 25% BOSNE.
STA RADI BOSNJO KAD GA NA 75% BOSNE SRBI I HRVATI TRETIRAJU KAO STOKU? BIRA SRBINA ZA GRADONACELNIKA SARAJEVA. INACE MRZITI SRBE I HRVATE, NIJE SRAMOTA. Zbog te bande cijela regija, ne samo Bosna, je vracena za 30 godina unazad, sve je rasprodano u bescijenje, cijela armija ljudi su postali moderni robovi koji fakticki rade za koru kruha, svigdje vlada korupcija, zaduzenost, kriminal itd itd, sve je to zbog fasizma u pretezno Srba, ali i puno manjim dijelom i Hrvata. Cudno je da ih sve nesrbi i nerhvati ne mrze? Pa nemamo mi deset zivota da imamo luksuz dozvoliti da se ta banda zahebava sa nasim zivotima i da se pravimo blesavi kao da se nista dogodilo nije.
Ja kad dodjem na bosanske stranice i kad vidim kako opancari, skutori i malezi varaju Bosnjake i to ne samo da ih potlacuju u genocidnoj krepotini i skutorskoj light verziji genocidne krepotine, samo se na nerviram i ne mogu sam sebi dokazati da su Bosnjaci zaista toliki moroni. I na sve to, ide konstitutivnost maleza u Sarajevu i biranje nebosnjaka kao gradonacelnika? Eto sad ce te dobiti Nobelovu od licemjernih Europljana zato sto ste malezima tipa Vuk Jeremic dali veto da blokiraju sta god pozele u Sarajevu, glavnom gradu apartheid daytonske Bosne? A ono jedan glas Hrvata sto vrijedi pet glasova Bosnjaka, ili sto jedan Hrvat vrijedi za tu apartheid drzavu pet Bosnjaka, pa to je za sjesti i isplakati se. I sto je najgore moroni na sve to sutke pristaju kao ovce pred klanje? Samo kako se vi stoke ponasate prema generalima ABIH, pa to je za plakati?
Nije Igor los al nije dobro sto ga bije glas da je prochetnicki orjentisan
Problem kod morona Bosnjaka je taj sto oni nista iz rata nisu naucili. Sprceni na 25% Bosne, nemaju ama bas nikakva prava u genocidnoj i skutorskoj, ali ne, biraju maleze, biraju Srbe i Hrvate, pljuju po dijaspori koja im dobronomajerno govori i ocekuju da ce im biti bolje? Ja razumijem da su SDA lopovi, ali izabrati SDP maleze da te predstavljaju, kako bi kaznio SDA lopove, pa koliki moron moras biti takvo nesto uraditi i da bi kaznio lopove, biras izdajice i Srbe i Hrvate? Sad kad je SDP riknuo izdajnicki, kad se zajedno sa Fahrom odmetnuo u otvorenu izdaju, eh sad ce doci Komsic da prodaje maglu Bosnjacima i da ih vara sa golubom u rukama i opet ce bosnjacki moroni glasati za njega. Nikad da nauci Bosnjo, ni rat, ni masakr u Tuzli i na Markalama nije bio dovoljan, da moron Bosnjo shvati i da gleda iskljucivo bosnjacki interes. Pa danas malezi vladaju Sarajevom i Tuzlom, a oni najvise mrze bilo sta bosnjacko.
Fašisto,promijeni ploču-dosadio si !