Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ebem ja tebi mater demagosku
moze se samo smanjivati !!!!!!!!!!!!!!!!!
Ljudi EU se ne širi više. Gotovo.
JEL BUREK POJEFTINIO?
POZDRAV LEGENDARNOJ RAMI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Lažove. Kao i Cipar, Kršćanski dio ulazi u EU, a muslići ne.
KLinac nije problem u strankama, osladila se vlast, sistem počiva na loše izvedenim radovima i korupciji.....
Ne rise. Valjda mi dodatne napore trebamo da ulozimo kako bi usli u EU, a ne EU za nas prijem da ulaze napore.
moguce je i da ce me pederi opaliti na sred govornice
Zlaja care. Moze se i desiti cudo ali druze Zlaja vakat bi bilo da tebi vidimo ledja. Ne rauzmijes ti ovo moj ZLaja vise. Vrijeme te zgazilo. Vrati se ti fino tehnickim naukama u cemu mozda i mozes nesto da das. U politici niti si sta dao niti imas vremena da skontas.
izgubljeni....ima nas jooooooosssss..... bosnjaci su davno kompas izgubili, jos misle da su begovi i age pa ce se za njih napraviti posebna procedura...a ono obrnuto... ;-)))
Hahaha kad misli pregovore otvoriti, zavrsiti ;-))))))
TO ONI NJEGOVI TRECERAZREDNI DIPLOMATI TIPA HARIS HRLE STO ORGANIZIRAJU BALOVE I PALAMUDRE I PISAJU UZ VJETAR. ON JE DAVNO TREBAO AMBASADU ZAMJENITI ZATVOROM !!!!!!!!!
Do 2014 ali hidžretske Zlatko.Hidžretske!
E moj Lagumdzija, nije problem u strankama vec je problem u srpskom snu o velikoj Srbiji kroz koji se unistava Bosna i Hercegovina. Ja ne znam ali ovo trenutno sto postoji u BiH je drzava u drzavi, kako da drzava funkcionira normalno kad ima bruh koji treba da se ukloni? Sretno vama svima ali ostajem pesimista i ne vjerujem da ce biti napredka i suzivota u BiH sve dok postoji entitet koji se ponasa kao drzava, entitet koji nosi ime susjedne drzave kao da je to jedan dio te drzave, entitet koji je utemeljen na genocidu, etnickom ciscenju, silovanju i paljenju svega onoga sto nije srpsko.