Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A bili ti Incko mogao popiti jedno govno na slamku .
Koliko mrznje i primitivizma. BiH je mafijacka drzava. To zna cijeli svijet. Dokle ce imati strpljenja sa nama. Samo kakav ogavan rijecnik. Izgubljeni su svi kriteriji ljudskog ponasanja. Kada bi se danas desila neka katastrofa, rat zamljotres ili slicno, bili bi gori od Haita. Pa mi se mrzimo vise nego sto smo se mrzili poslije rata, samo zato sto mafijasi vode drzavu . Kakve veze sa tim ima INsko , on nije ni bosnjak ni srbin ni hrvat. Namjerno pisem malim slovima jer smo samo to zasluzili.
Ovdje niko nikog ne voli !
Entiteti su sastavni cinioci drzave BIH, ergo popis se tice entiteta! A sto se vi toliko plasite popisa?
@@inzko MOZES SE NAJEST SLATKO GOVANA VISOKOG PREDSTAVNIKA, GREGORIJANA,SVIH BOSNJKA, HRVATA, JEVREJA I TO SLATKO I DA TI TO BUDE CAST!
INTERESANTNO JE DAT PAZNJU KOLIKU REKLAMU DAJE SARAJEVO X PISAJUCI IMENA AHMETOVICA I IMAMA,DJE SU IMENA INKRIMINARIH POLICAJACA IZ GENOCIDNE TVOREVINE??? STAVLJENI SU NA LISTI ALI BEZ IMENA ZNACI DA IL IH STITE IL JE TO JEDNA VRSTA PRANJA MOZGA DA BI BOLJE BILO PRIHVACENO \"LAZNO OPTUZIVANJE I PODVALA-ZAVJERA PROTIV AHMETOVICA I DURAKOVICA\"! OVO SMRDI NA ZAVJERU PROTIV BOSNJAKA, MINISTRA UNITRASNJIH POSLOVA BOSNE I HERCEGOVINE I AGRESIJU NA DRZAVU BiH-U PROGRAMIRANU U BEOGRADU U SANU GNIJEZDU SRPSKE SOTONSKE BANDE ZMIJA I FASISTA GENOCIDASA! TADIC, JEREMIC, DODIK, SPIRIC; LJUJIC,KRESIC, ANA TRISIC BABIC ITD SU GLAVNI ORGANIZATORI OVE KOLEKTIVNE ZAVJERE I LAZNE PROPAGANDE PROTIV DRZAVE BOSNE I HERCEGOVINE! A ZA TO VRIJEME DODIK CE PUMPAT NAFTU BiH-E I RUSIT DRZAVU BIH-U! A VISOKI PREDSTAVNIK GLEDAT I NE UPOTREBIT BONSKA OVLASTENJA! SRBIJA i GENOCIDASI SRBI -AGRESORI BIH-E OPET NAPADAJU BIH-U! USTAJTE GRADJANI BOSNE I HERCEGOVINE VAMPIR CETNIK SRBIN SE POVAMPIRIO!!!
Boli tebe, moj Inzko K U R C I N A za naod u BiH..Bitno je da ti svaki dan popravljas svoj RACUN U SVICARSKOJ BANCI.. MALO DA SLINAVDZIC, MALO DODLO, PA MALO LAGUMDIJA I NAKUPI SE..Pusti suplju.. TI DA RADIS ZA Bosanskohercegovacke narode, VEC BI NAPRAVIO BAR DVA GOLA OTOKA, A NE R A T N I Z L O C I N A C PREDSJEDNIK DRZAVE..
........U ..........B .............I ..............S ...............R ................B .................E ............N ..........O ........Z .......K ........O ..........L ............A ..............C .............J ............A ...........S ..........E .........N ........O ........V .......A .......C U ...B ......I Z ..A ....K ......O ........LJ ...........I D ..A S ..R .....B .......I ........N N ..E P ..O ....S ......T .......O .........J ..........I
Dajem guze klikni za kontakt.
Cim vam je poglavar Dodikstana pustio malo cetnicke pjesme na telki,odma ste se poceli sepurit.Bijeljina je BiH majmune cetnicki zatupani,neznam sta vam vase poglavice govore,al ti nisi ni S od Srbina,a vidim da nisi niso ni u skolu jer o geografiji nemas pojma pizdo cetnicka smrdljiva.
Ite kako,da su politichari bili pametni,te da nisu doveli do zlatne\"SVEDSKE krize,niko nebih smeo da bude bez posla,ali nazalost,Ti i takvi kao ti nikada nemozete bez posla i dobrih plata ostati-nego budite barem malo humani i odrecite se visokih primanja i mnogi ce imati ponovo zaposlenje-budi siguran!!!Srdachan pozdrav\"REPUBLICI SRPSKOJ\"
Jebo te ima li neka oblast za koju ti nisi strucnjak ... U tri lijepe materine da mi u Bosni odlucimo letiti na mars jebes me ako nas ovaj nebi poklopio i objasnio nam kako da to uradimo... Gade mi se ovi stranci od njih mi se gade samo vise ovi nasi supci sto rade po tim medjunarodnim organizacijma
sto bi bilo ko brinuo za svoje eurice nego sta ima u Federaciji imal kakvih strajkova a da nisu gladju? ps vi vise brinete za Dodu od prosjecnog Srbina Dodo apsolutno nije bitan, vi se nadate njegovom odlasku a niste ni svjesni da za vas samo gori moze doci pravit cete vi Dodu od blata!!!
pa ja sam u Srbiji , Bijeljina jeste Srbija po svemu a ti dodji kod mene pa reci da nije lako je preko foruma evo ja te cekam u Bijeljini da dodjes i da kazes meni u lice da Bijeljina nije Srbija ucimo srpski jezi, i bosnjacka djeca uce srpski I istoriju u kojoj prenosimo djeci da ste vi shit (kako drugacije opisati covjeka koji je prodao vjeru za kilu ovcijih muda) osim ako ne mislis da su Turci Osmanlije vama davali najbolej komade mesa razmisli ko ste i sta ste pa onda neces valjati gluposti po forumima
addmmiinneeeeeeeee, kuraviiin sineee!!!!