Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa Klixu su sefovi predratni milicioneri Selimovici iz pivare.
Klix i njegovi ljubitelji SDA stavlja ove negativne .100%. Toliko za istinu. Narod zna !
svugdje su zeljeznice -putnicki saobracaj neprofitabilne, u njemackoj ili kod nas urs-u, nebitno, ali su od vitalne vaznosti za drzavu
A gdje je Šamac? Ja znam samo za Bosanski Šamac...
Kako ce sad Tihic ici u Samac, u rodno mjesto. Ukinut mu voz.
Uskoro ce isto biti i u federaciji, kad smijene Osmanagica i kad SDA prestane da \"pumpa\" pare u zelj.federacije to jest da im osigurava pare za plate. Osmanagic je sve pokrao sto se moglo pokrasti, postao je poslijeratni bogatas i on i njegova zena, koja ne placa PDV, a zeljeznice su medju najvecim duznicima u BIH. NAROD ZNA.