Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma kada su upitanju pare okupe se oni kao mravi u mravinjac za sekund a da treba kakav zakon usvojiti ili dopuniti onda to se razvlaci do izbora kad im treba glasova pa da vidi narod kako oni to brzo rade ma nema providni su vise kao kesa!
Daj ljudima platu,pausale,regres,dnevnice,vrele obroke,naknade za odvojen zivot i komisije. Djete mu nema za xenona u onom bjednom bmw x6. SRAMOTA ZA MFF !!!
...djeca od kantonalnih zastupnika im se smije, moj reufe.
KAD SU PARE ONDA SU ONI JEDINSTVENI BAS KAO BAKIR I DUDKO PRIJE 2 MJESECA
mrtve kurve
MMF "zguzio" BiH
Quzi nas BIH preko MMF-a
Majku im neradnicku , ali sa to vrijemw svi uzeli po 10-15 hiljada primanja. O boze baci nesto na ovaj glupi narod, pobij nas sve , nismo bolje ni zasluzili kad biramo ovakve ljude, moralno i svako drugo dno, odgovornost nula.
Narod vam porucuje da za te pare kupite vazelina. Nemore se vise durat
Dinar Efendije... prokleti bili
A plate im redovne ?
Očevidno da nije Mile jedini kojem treba MMF zajam...
Ovi i rade samo kad treba kredit uzeti,to je taj sistem a ne nekakvo razjedinjenje.
Trosimo buducnost nase djece
logicno da ce ih mmf ujedinit. pa nece valjda zelja za prosperitetom
SDA i HDZ se slože samo kada je podjela novca i podjela zemlje
Nije MMF nego konačno i nepozivo odustajanje od oprezivanje 1,4 milijarde godišnjeg prometa kladionica. Bez ovoga Čović nije htio da čuje za PArlmanet i Federaciju ! Dakle, VIŠE TROŠIMO NA KALDIONICE NEG NA BIH. Tačka, kraj priče ! dobili sma što smo zaslužili i za šta zna se uvijek glasamo ! A nismo opet dobili ono što nikad nismo , posao, poštenje, pravdu i nadu (osim u ovom perverznom kaldioničarskom obliku !)
Kladionice su temelj HR HErceg Bosne u nasatnku. Svaki napad na njih znači nema ništa od HErceg Bosna. ZAto je dao mazlumu BAkiru ponudu: Nedostajećih 180 miliončića godišnje za FBiH UZMI IZ KREDITA MMF da se ne bi diralo u kladionice ! ILI, nema zasjedanja parlamenta FBiG do tada, nema EU nema ničega, a nama sa kladionicama opet dobro. DAKLE OČIT trjumf kldioničara i potpuni debakl BAkira, SDA i BiH. Bošnjaci da njega i Sebiju sklone u naredna 3 mjeseca