Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BH vlasti MMF-u: Dajte pare i ne miješajte se u unutrašnje uređenje BiH.
a ko bi to zamjenio ove sto su na vlasti a da vec nije bio u istoj poziciji...nema promjena, nema opcija, nema napretka ima samo budala koji se hrane svadjom, mrznjom i vjerom
oni jedino sto ubrzavaju je bijela kuga nis vise
Uhapsite Visoku djevojku u dimijama i konobara koji u Centrali vrše prodaju pozicija totalnim neznalicama za novac kao na stočnoj pijaci i biće manje siromaštva. Ova dvojica multi-milionera zajedno sa pokojnim klempom-Gulumom su primitivnom prodajom pozicija kao na stočnoj pijaci uništili ekonomiju BiH. Šta mislite odakle im multi-milionske nekretnine?
"MMF bh. vlastima: Ubrzajte reforme i osigurajte ekonomski rast" Da nas bolje yebu
Nemere naprijed Đikani na vlasti koalicija ...
nek nam barem vodu obezbjede, za ostalo ćemo kasnije yebem vam sve lopovsko
Ovi u talu sa našim trianglom (političari-tajkuni-bankari), uz gledanje kroz prste od OHR-a, a kao nešto pričaju. Svi se namečili na narod i državu, a ovamo nešto TRA LA LA BLA BLA. Nismo mi glupi, samo smo nemoćni. Policija, pravosuđe, izvršna vlast, inspekcije su svi u rukama triangla.
KOJA GLUPOST: MMF,SAVJETOVAO VLASTI BIH.-TO TI JE ISTO DA SAVJETUJES SRBE DA PRIHVATE DEKLARACIJU O GENOCIDU.
mmf, gradjani bih vas mole da im ne dajete novac. nek uzimaju od banaka pa kad nam drzava ode na dobos da mozemo rahat vjesat maloumnike o bandere.
Zar vam je vas Otac nacije maloumnik? Prije ce biti da su to oni koji su ga glasali.
Nikakve reforme više nisu moguće u bilo kojoj zemlji kapitalizma.
Oće oće eno ubiše se od posla.
ove ne zelim vise komentarisat
polako mmf......prvo da se "ugrade" u te reforme
Vlasti u BiH priznale da nisu nista napravile pozitivno zadnjih 20 godina i da ce od ponedeljka raditi u korist naroda u BiH! :) :)