Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pokazali bi oni razmjevanje malo sutra, da ih premijer Niksic nije stisnuo i natjerao da napokon urade svoj posao. Na kraju krajeva to im je duznost, a ne da se tretira ko neka milostinja i razmjevanje.
Bitno je ne dati da se ode vani zaraditi... Zatvoriti granice za 95% stanovnistva, sjedi i radi ovdje za dzaba. Majku vam lopovsku ybem !! Ustati svi na noge i polupati sve politicke institucije, vozila, glave im porazbijati pa da vec jednom cuju i osjete glas naroda!
Da Krajina i Lijanovic ne trpaju u dzep i u svoje privatne firme, mozda bi ovo i bila redovna pojava...
Bilo bi dobro da ovo nije vijest, nego redovna pojava, kao u svim normalnim zemljama.
kako se blize izbori, svi su navodno spremni rijesiti probleme, odjednom se nove ceste prave, isplacuju se pare, povecavaju se penzije za ogromnih 5% i sve tako do izbora, a onda opet 4 godine po starom dok ne dodju sljedeci izbori