Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@wwww Znaci i tvoje pretke?
Koja je to kukavička bagra i ološ ove planete ti Rašani/Srbistanci, fuj
a koliko li samo moras biti bolestan da se branis ovakvim argumentima?!?!? mi smo rokali sr.be i sebe. znaci samo smo mi puc.ali. a sr.bi sve to mirno posmatrali. i ono u srebrenci, sami se ljudi izmedju sebe porokali? Majko mila slatka,boze svemilosni i samilosni pomozi.
Više je ovog bilo dragi klixovci nego što se i misli... To je praksa danas američkih organizatora "proljeća" po svijetu... a, ne zaboravite da je Alija bio njihov čovjek koga su kontrolisali i instrukcije davali Clinton i Albrightova... zato nije potpisao Lisabonski mirovni sporazum. Treba pogledati i norveški film o Srebrenici, šta o Aliji kažu Hakija Meholjić, Sefer Halilović... A, jedan na kopanju rovova mi je pričao da je gledao kao Alijini ispaljuju granatu na grad sa Gaja...
Ne kontam koji se nježnik ima raspravljati o već utvrđenim činjenicama? Koliko mi je poznato, već su osuđena dva gen.erala Servske Armije za terorisanje Sarajeva.
Zamisli da smo jos imali oruzje ko Srbi, kak bi se tek onda pucali po sami sebi.
ko još vjeruje u ove budaleštine
fala njemu da njega ne bi ja bi bijo jos u bosni. selam svim mojim dobrim bosancima iz svecke.
@Lord Owen to i pretke
Kaki mi se na sve sto ima konotaciju srbin !
Živ ti nama bio dok te ne osude.
tako je generale, zapad kuje zavjeru protiv tebe i srba, sramite se baIije