Trebao biti sahranjen u kriptu
0
Mladić se krio u ženskom manastiru u Zrenjaninu
Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srpska pravoslavna crkva je teroristička organizacija.
U zenskom manastiru naravno........kazem ja pi.cki.ca od djenerala.......a o srpskoj crkvi i manastirima necu rijeci da trosim !!!!! SIKTER
PACOV SE KRIO PO RUPAMA.... a gsje bi drugo mogao...
da, da, mi imamo kompleks...inače, mi smo išli u srbiju, i pravili geoncid po Nišu, Jagodini, Loznici, Negotinu i tako dalje... A ako smo mi kompleksaši, otkud to da su vam usta puna Turaka, ne može rečenica da se izgovori bez da se Turci spomenu?
bemje li vam svetu melaniju,kad ste je zato koristili.da skriva zlocinca.
pa ko ima vise kompleksa od srba, njihovi kompleksi datiraju jos od turaka, smjesno je da oni nekome pricaju o kompleksima, jedini su narod na svijetu koji obiljezava i slavi vlastite poraze. ono sto je stvarno i realno je da nažalost gube na svim frontovima
iako se slazem sa napisanim, ipak nije nase da ovakve stvari pisemo, ne zamjeri...
Zaista nevjerovatno, koliko god da je srpski narod genocidan, jos vise je genocidna srpska pravoslavna crkva, koja je citav period rata, a i poslije podrzavala genocid i istrebljenje. Kompleks stvoren 500 godisnjom vladavinom Turaka nikad nestat nece. 90 % vas ima turske krvi, sto je i dokazano DNK analizama, a to ne mozete sakriti. Uvijek ste bili sluge, to cete i ostati.
HM HM HM HM UMIRE I RATKO AL MU BOG SUDI POLAKO NECE ON MENI HODATI AKO BOG DA NIKAKO DA BOGDA SE KROZ NOS HRANIO CRKO NAMA PAS RATKO UZ PJESMU UMRI U SAMOCI
SRMDI SMRDE JER JE OSNIVAC NJIHOVE SMRDOSLAVNE CRKVE BIO SV. S_MRADA ZAR NE???? O CEMU MI PRICAMO OVDJE :D SV SM_RADA-S_MRAD ha ja ;)
Istina je da bi vi bosanski muslimani da Srbi nisu ono što jesu;voljeli bi ste da ni sami niste ono što u sebi proživljavate da jeste i što vas tjera da govorite tako kako govorite.Vi ne razlikujete stvarnost od fikcije i iluzije,jer kod vas postoji kompleks Srba.A kompleksaši uvijek drugom pripisuju osobine koje se njima imanentne.I sami znate da ste u dubokoj zavadi sa istinom,ali mislite da gromoglasnom mržnjom možete izliječiti veliki,razdiruću kompleks.Sa vašom psihom i logikom nešto nije u redu,a ovaj portal vam dođe kao terapija i na njemu iznosite toliko gluposti,intelektualnog smeća,kvazi istorije i mržnje prema svemu što je drugačije od vas! Vi ste narod koji,upotrebom neprimjerenih kvalifikacija na račun srpskog naroda,razotkriva sopstvene komplekse!
www. srbi smrde .ba sve o djeneralu seri ratku.. i njegovoj cerki koju arkan pod zemljom guzi!!!!!
U p,,ku mat,,inu ako je bio tamo onda je usro i manastir.Mamicu mu poganu!!!!
A pravoslavni svestenici nista... Gledaj sta rade... Sakrivaju ratnog zlocinca.. Hoce da postane IKONA srpstva..
Jedino komentar od Amer je vrijedan paznje i najblizi istini svaka cast! Ostalo je sve za brisanje.
Jesu li junaku prali g u z i c u kada se usere??
GAZI NOLE!