Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
STIDI SE GENERALE VEC TE STRAH SUDA ZAR TEBE MOZEMO NAZIVATI HEROJOM JA NE VISE
imam osjecaj ponovnog prozivljavanja rata . Fuj koji kreten od covjeka
Srbi su specifican narod, cim se rodi on laze to je tako u njih, cast izuzecima. Vjerujte mi jos ce se svasta cut od ovog zlikovca. Ovo je samo pocetak njihovih taktika i lazi. I lafo \" oni su to mene sve radili iza ledja\" lazi i suplje je svima na vrh glave. Fakat toliko covjek ima toga ispricat. Odoh moram u skolu xD xP. Jadno za njega.
Stidi se djenerale p.i.c.k.a li ti mat.erina kako mozes lagat tako monst.rume jedan SRKPSI SEROJ! btw:ja neznam zasto ga srbi nazivaju \'\'herojem\'\' kad je obicna pi.cki.ca -.- kr.eten nevaspitani
TO SU SRPSKI ĐENERALI!!! BJEDNICI MANJI OD MAKOVOG ZRNA U BITCI A JAKI KADA SE TREBA IZIVLJAVATI NAD NEJACI... ISTINA JE DA KAKO POSIJES TAKO CES I POZNJETI!!! ZLO STE POSIJALI ZLO CE TE ISKUSITI!!!
S R P S K I H E R O J S R A T K O M L A D I Ć U S R O S E Č O V J E K!!! A N I K O M U N E V J E R U J E B A, Š O J E N A J G O R E!!!
ma ne znam, bilo bi bolje u svakom slucaju da svaki narod \'\'počisti\'\' ispred svojih vrata, ja definitivno mislim da mi svi u ovoj zemlji moramo konacno početi da razmisljamo o tome od cega i kako cemo zivjeti, a ne da nam je vaznije kako se ko zove i gdje zivi. ali to je jako tesko, svako ko je u ratu izgubio drage osobe ( bez obzira ko je) ne moze ovako razmisljati
Realno govoreci ni Haske presude nisu realne.Medju tim presudama se moze naci cak i imaginarnih/zamisljenih presuda u interesu ove ili one politike.One kao takve nisu imale nikakvog pozitivnog efekta na narod koji je i sam ucestvovao u ratu na ovaj ili onaj nacin. Bolje je bilo za Hrvate da su oni sudili Gotovini ,pa makar ga i ne osudili,nego ovako -sada vecina Hrvata smatra gotovinu herojem i sto je jos zabrinjavajuce smatraju ga mucenikom -sto se poredi sa Hristom mucenikom.Tako ce isto biti i sa Mladicem koji ce u Srpskom narodu biti pamcen kao heroj -spasitelj Srpskog naroda i jos vise od toga kao mucenik spasitelj koji je stradao na krstu dusmanina iz Haga-Pontija Pilata. Ne postoji realna i irealna pravda-ona je samo pravda za koju je Bog jedini pravedan sudija-sve ostalo je cisti \'rabis.\'
realista mozda si u pravu, ali koliko bi to bilo objektivno? mislim da nijedan os BH naroda ne moze biti realan kada su u pitanju \'\'njihovi\'\' ljudi
Zapovijedaj Đenerale!
evo zbog cega su pobijeni u srebrenici http://vimeo.com/17966898
Sudjenje ratnim zlocincima jedne zemlje/nacije u drugoj zemlji od strane drugog,makar to bio i Hag oformljen odlukom UN-a ,nema avog pozitinog efekta na samu naciju/zemlju odakle su zlocinci.Dapace to sudjenje i presude imaju negativan efekat na proces pomirenja i svijest da je osudjeni od strane drugoga zaista kriv/zlocinac.Uvijek ce u tom slucaju,u narodu iz koga zlocinac potice ostati duboko usadjeno misljenje da je njihovom saplemeniku sudjeno iz osvetnickih razloga,a ne po pravdi. Daleko bi bolji efekat po sve [ Srbe,Hrvate,Bosnjake ] bio da se svima onima kojima su presude izrecene u Hagu presudilo u Srbiji,Hrvatskoj,BiH, i to po principu;-Srbi prewsudjuju Srbima,Hrvati Hrvatima,Bosnjaci Bosnjacima.Tek tada bi se te sve tri nacije osvijestile i priznale svoje zlocine,a ovako....NIKO IZ NARODA NE PRIZNAJE ZLOCIN I PRESUDJENOG ZLOCINCA SMATRA HEROJEM UMJESTO ZLOCINCEM.
Kolika se prasina digla oko jednog Generala.Sve svjetske TV stanice izvjestavaju i najbanalnije pojedinosti o covjeku-Generalu Mladocu koji je hrabro junacki branio svoj narod od vjecitih neprijatelja i izdajnika Srpskog naroda.Oni idu tako daleko da cak komentarisu Generalov jelovnik,hobi itd.Nagadjaju sve i svasta,za sto bi ga trebalo osuditi, te genocid,te masovna ubistva,te etnicko ciscenje.Ali se mora priznati da su ipak u neku ruku fer.Bez obzira sto ga napadaju oni mu se dive, dive se njegovom fizickom izgledu,cvrstini karaktera i mekoci duse koju je uvijek pokazivao prema malim i nemocnim.To je pokazao i u toj nesretnoj Srebrenici kada je naredio da se zene,djeca,starci i iznemogli odmah odvoje od boraca/muslimana pod oruzjem,i posalju na zbrinuto podrucje.Ovi Bosnjaci sto pisu na sajtovima ,cije boli ja razumijem u potpunosti ,mogli bi da pokazu u svojim pisanjima vise kulture i ljudskog pristupa tom \'famoznom slucaju Mladic\',.
MOZETE MLADICU SAMO DUVATI TUKI ,ON JE PROZIVIO SVOJ ZIVOT IONAKO MU NIJE PUNO OSTALO,JEDINU GRESKU JE UCINIO, STO SREBRENICU NIJE ODRADIO U GU:ZN:OM CR:I:JEVU,TAMO GDJE VUCIJA JAZBINA ISLAMSKOG FUNDAMENTALIZMA !
napokon neko ko zna da cita !!! nisi daleko od istine, ovaj je Mladic je pijun i to je sve..... samo mrznja te moze sputati da to razumijes, jel je mrznja najbolje oruzije neistine....
treba mu provjeriti onu kesu sa lijekovima,ima tu skanka i to nekog jeftinog cim se onako usere i onda lupa gluposti...
Sta Ratko Mladic uradi kada mu spomenete Srebrenicu?? Usere se od straha.. p.s. svi pravoslavci iz manjeg entiteta pozivaju se u Haag da mijenjaju Mladicu pampers i peru mu guzicu,jer ako se usrao od straha a sudjenje nije ni pocelo, sta ce tek biti kada pocne sudjenje..