Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel dobio žuljeve ?
svaka cast nacelnik!! :)
nacelnice obeco si fasade na zgradama,nova radna mjesta,nista od obecanja.mislis samo da se slikas a nista konkretno nikakvi projekti za mlade.
Diskriminatorska i skandalozna izjava Semira Efendića, SDA-ovog načelnika u općini Novi Grad Sarajevo, povodom formiranja kluba parlamentarki Parlamenta FBiH je uvreda ne samo za članice parlamenta koje su izabrali građani Federacije BiH, nego i za sve građanke BiH, a bez sumnje i za članice Asocijacije žena SDA.
Hahahha, što je načelnik upregao mladež SDA da osim haranja po portalima i čiste malo, a sve zarad podizanja rejtinga tzv načelnika Efendića
Efendicu jel to mislis sva g.... zatrpati koja ste izasr.... tako sto ces posaditi jedno stablo ????