Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
u isto vrijeme kada je u evropi postao humanizam i renesansa, u bosnu i hercegovinu su stigli turci..:(.... kojima se vi bosnje pridruziste, prodane duse, vi cete nekome pricati o genocidu! nego, kao sto rekose srbi na kosovu...KO VAM DADE OLOVKE!
ti mamojebac pametni sakrij se u rupu iz koje si izasao...i Banja Luka je BiH,bila i uvijek ce i biti...a sto se ne pise o drugim gradovima? mozda nema nista osim kriminala,lopovluka,supljih prica i maloumnika poput tebe...pisali su i o Zenici ( takmicenje u plivanju i skokovima na zenickom bazenu ) i o drugim gradovima...ako mislis da ima nesto vrijedno,nadji pa pozovi ljude i reci im za nesto zanimljivo,predlozi nesto...najlakse je lajati
smrt genocidasima
klix bolje da delite samo informacije koji se desavaju u 24% BiH... :) posto vidim ima dosta mrznje prema srbima ovde. Ljep Pozdrav pot...urci :P
vox 08.07.2012. u 17:55 - koristis tudji nik jadu jadni zasto jaucete kad se spomene Banja Luka,Trebinje,Prijedor.....? odlucite se jel\' i to BiH ili nije? kad \"oni\" tamo kazu da je to cetnitet onda jaucete...a kad \"oni tamo \" sute onda se vi povampirite pa ima e.bete majku cetnicku i Banja Luku itd.
neznam zasto je nekome cudno vidjeti krmad kako se buckaju
Treba to sve potamaniti mišijim otrovom . prave su štetočine
DA HOĆE KAKVA NOVA \"OLUJA\" DA DA I VAS PONOVO PONESE SA SOBOM...ALI TAMO NEGDJE PREKO DRINE...PA U CRNO MORE
stvarno ste dosadni sa vijestima iz tzv rs hebali vas oni sve redom.sto je neko gore napisao mora da primate pare od njih da objavljujete njihove vijesti.koga ba boli ona stvar za genocidase??????????????????????????????????????
KLIX.BA KOGA VISE BOLI KARINA ZA VIJESTI IZ GENICIDNE TVOREVINE,ZASTO NAS TIME TUSITE???????MAMU VAM GA NABIJEM SVIMA U REDAKCIJI,KOLIKO PARA PRIMATE OD GENOCIDASA DA STALNO OBJAVLJUJETE VIJESTI IZ BANJA LUKE.SVAKI DAN NESTO IZ BANJA LUKE.GDJE JE,ZENICA,MAGLAJ,MOSTAR I DRUGI GRADOVI IZ FEDERACIJE STA SE TAMO DESAVA TO ME INTERESUJE A NE GENOCIDNA TVOREVINA STO JE OSUDJENA NA KOLAPS!!!SAMO DA MI JE ZNATI KO VAS PLACA,PRODANE DUSE?!
JEL VAM KRIVO BOSNJACI KAD OVAKO GLEDATE SRBE KAKO UZIVAJU U LJEPOTI; JEL VAM KRIVO STO SE NISTE VRATILI I OBNOVILI SVOJE KUCE DOK STE SE VUCARALI PO DIJASPORI??
sta je dajak, koja je razlika izmedju dajaka i kajaka? @Celinac i ja sam za multietnicku bih takodjer. ;)
Jos jedna nebitna prica iz j.e.b.e.n.e BL!!! big unlike za klix
Jest plitak Vrbas Boze dragi, haman pa presusio...