Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko je ovaj kamiondjija sa prve fotografije? Propala stranka izbornog gubitnika Harisa Silajdzica.
Glaj mladih ššhuppaka ;)
Sta je tu lose? Ne kontam. I treba se sjecati svako u Europi (a to vecina drzava i radi) svoje kolektivne pogreske....na ruku se mogu prebrojati narodi koji su ostali cistih ruku. I ne Srbi ne spadaju u njih, iako su sami bili zrtve bili su istovremeno i zl-- ocinci, prema Jevrejima i svojim Slavenima drugih religija. A da budemo iskreni, nisu Jevr. bili prva meta kod nas u NDH, i trebali bi se sjecati prvo Srpskih civilnih zratava i Bosnjackih i Hrvatskih civila kao i Srba koji nisu pripadali tschet ama, koji su stradali od Cikinih ljudi. Da ne zaboravite Srbi da je poslije od NDH najvise zrtava medju Srbima palo od Srba!
A ti zaboravil ko je imao prvi Judenrein grad u Europi i t schet nicke iz Srbije koji su kl ali po Bosni i HR...Bosanski SS (sto je kratkotrajna sala) je samo nastao u nadi Bosnjaka da bi se mogli braniti od tvojih krvoloka...no Njemci ih slagali i poslali u boj protiv partizana....a genocid na Srbe u WWII se treba sjecati, ja zrtve ne dijelim.
Ja dobio nepovratni kredit od 300000 KM a mladi puleni sjecaju se Holokausta!!!
Batal Pasa, predlazem da prestanete ko budale vjerovati televiziji i da nagovorite Arape da prestanu velicati i negirati holokaust, onda mozemo o necemu raspravljati.
Secanje na genocid koji se desio nad srbima u drugom svetskom ratu. Zna se ko je imao svoje bataljone i divizije u nemackoj vojsci, Srbi sigurno ne.
Bolje da ste platili poštno zarađene dnevnice nama posmatracima iz vaše stranke nego sto se tu prosipate priopćenjima bando.
Mislim, sta je iduce sto ce ovim mladima odgojenima na FTV-u i fetisiziranju genocida pasti na pamet? Spomen na zrtve burskih ratova?
Haha, ma skuzi ti ekipe, oni su se i holokaustom poceli bavit.:))) (facepalm)
Predlažem da se paralelno sa 27 jan. uvede i dan sjećanja na svu Palestinsku djecu i omladinu koja su nastradala od nasljednika ostatka preživjelih u holokaustu.
Na.pu.si.te se q.r.c.a i vi i SDA koja vas gura !