Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ova drzava je podjeljena od 95-te i svi pokusaji su uzaludni..
Emisija je ok, ali upitno je koliko ce pridonjeti suzivotu. To se nece promjeniti sve dok ih razdvajaju vec u startu prema nacionalnosti u skolama.
ma, vecinom se to iz kuce ponese... ni moj brat, a niti ja nismo isli u skole u koje bi "po nacionalnosti" trebalo da idemo, a niti smo isli u skole koje su bile iste "po nacionalnosti" :D iz svog iskustva ti mogu reci da je sve dzaba- "svojima" smo bili izdajnici, onima s kojima smo sjedili u klupi smo bili "oni drugi"... ali ko je u startu bio ok s tim bio je, ko nije - nikad nije. kao sto ni mene ne mogu promjeniti okeani tudje mrznje. uvijek je jace ono sto su me roditelji naucili :)))) cijeniti svakog prema djelu i ni po cemu drugom! Tebi veliki pozdrav, Normalna Osobo! :))))
Sa mrznjom se ne radjamo, ucimo je. Veliki pozdrav i tebi Vinjice ;)))
Bravo za projekat. Poklanjanje paznje mladima, otvoreni razgovor, saslusavanje problema sa kojima se susrecu, otvaranje vidika i razotkrivanje lazi su spas buducnosti ovih krajeva. Nadam se da ce projekat biti uspjesan i inspirisati i druge da takvo nesto naprave.
Samo se nadam..da ovi mladi ljudi nisu ..u velikoj mjeri ..''zadojeni'' mržnjom ..prema drugom i drugačijem...ali...kao što rekoh... nadam se... :))
mostar veceras... auhhh... ne mogu da ne gledam, a kao da vidim okrenuce mi se stomak... ove generacije nemaju pojma sta je mostar bio... :(
hmmmm prave djevojke ne vole mladice, nego muskarce ;) :)))) nisu losi za iznijeti sta tesko i otvoriti teglu kiselih paprika. :P
hjoooj! moje stanje je nepresusni izvor tvoje zayebancije :D ali, neka... kad ti hanuma bude trudna, pa ti rodi dvojke-trojke, termin "ispunjava" ce poprimiti sasvim novu dimenziju :P :))))))