Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bas ste me slatko nasmijali... Covjek opljackao narod i drzavu za milione dolara a vi mu sudite zbog \"vise od osam kubika\".. Drugarski pozdrav za BiH sud-BLEEEEE P.s. A zasto se ova virma zvala \"Srpske sume\"\"? Zar joj nije bio adekvatniji naziv Radovanove-Momove-Mladenove sume??? Kakve srpske kad srpski narod samo robuje na paljanskim, sokolackim i drugim brentama za mizernu dnevnicu...
ocigledno je da....milorad dodik, lagano uklanja suparnike iz opozicije,... vjerjem da je ovaj kriv, al zar nije mogao biti i prije osudjen.... mislim da je situacija u manjem nam entiteu kriticna i da u sustini narod je taj koji \"pusi\"
konacno da se pocnu bad boys i pravno osudjivati.
A tamo sto ce da ga karnu a?Heheheh ,bas je loptasto oblikovan ima da bude svjeze meso
boli ga kurac odlezao bi i godinu i po za tolike ukradene pare
dakle evidentirano i pravno dokazano da je pokrao pola miliona... a ostalo sto se hapalo ispod stola, od drzavnih, entitetskih, opstinskih budzeta (koje gradjani pune porezima), za ta i ostala \"sabrana djela\" ce mu bog sudit... nek ti je hairli haps, mladene!
NEK NAPIŠE ADRESU DONIRAM MU MAJICU NA PRUGE
:)
Oglaseni?! S koje strane sad vjetar puse?