Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oooo, izvirilo g.o.v.a.n.c.e pljačkaško i atentatorsko iz Zlajogluove g.u.z.e?! Mašala, mašala!
pravo pitanje sveg je ZAŠTO KRADEŠ ???????
Moj mesaru. Ti i braca da je ovo normalna drzava bi dobili 3.000 godina robije. Dugujete i Bogu i narodu. Ali niste vi jedini. Imate vi dobru ekipu slicnih varalica koji su uz vas poentirali. Udje u kanonalnu vlast u Sarajevu i predratni \"pijacar\" Damir Cardzic. Mojim poznanicima je za glas obecao po 100 KM i govorio da isplatu garantuju Lijanovici svojom imovinom. Da li ce neko pokrenuti istragu za ovo krivicno dijelo i lopove staviti iza resetaka. Revolucija sveopsta.
Eto ti nas prosvijetli.
Da nije tragicno, bilo bi smijesno.. Hejjj, Lijanovici u vlasti, pa to je nevjerovatno, paradox.. Ljudi koji su ostetili budzet drzave i placali za glasove. Ne znam kako su polizali cmar Zlajalogluu pa udjose u vlast.. Ne treba cuditi sto ne mozemo napredovati. Pa koja to drzava u svijetu napreduje vodjena mesarima. Ma dajte, nije ni cudo sto Dodik trazi odcjepljenje od ovakve BAGRE na vlasti.. Zalosno, jadno, tuzno..
Diktator spiric sa miloradom dodikom i ostalim genocidasima blokiraju vec par godina sve moguce , znaci da je spiric taj koji najvise blokira svaki napredak i prosperitet drzave bosne i Hercegovine...!!! Tuzit ga ko i onog fasistu mafijasa dodika...!!!
Mrs krmak lojavi....pa muslimancici kako mozete podrzavat lojanovica a podvaljivao vam krmetinu pod pili salamu....(ili ga mozda zbog toga i obozavate hehehehehe)
Moja greska, nije ministar, ali ima mjesto u novinama a trebao bi ici i raditi svoj posao, toviti goveda i pustiti pametne ljude da pricaju.
Ma on uopce NIJE Ministar. Brat mu jeste, ko kad ih ima ko ovaca. A gdje ce mesari znati pricati ??
jos nesto, ovo je ujedno i najkarikaturalniji politicar u BiH. Lazov, mom drugu jos nije uplatio 100 KM zato sto je glasao za Lijanovicku stranku..
Zanima me samo kako ce to \"komunikacija ljudi\" biti ubrzana. Koliko ja znam proslo je vrijeme glasnika na konjima. Hoce gosp. Ministar da ispadne obrazovan pa koristi izraze koji nemaju veze sa mozgom
mesar, tzv DUDUK
jadno
............... a i ja ću dobro proći pa odooo u Njemačku.
.............. a i ja ču dobro prći pa odooo u Njemačku.
onaj lijanovic sto duguje drzavi preko 5 miliona nama prica kako je za to kriva bivsa vlada ... moj lijanovicu ne prave se putevi od dlaka drzava u strajku narod nema sta jesti i ti bi da gradis auto put ... i ja bi pravio ne samo auto put vec avio staze da vi politicari imate gdje potjerati te nasine u kojima se vozate ...