Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dont shoot the messanger
Roba zivotinjskog porijekla poput Lijanovica ce i dalje neometano prelaziti granice. Oni su ta vrsta stoke koju se propusta na prelazima u osobnim vozilima.
Ma ne laje pas radi sela , nego radi svoje guzice, jer ga je strah, pa tako i ovi mesar Lijanković... ne brine taj za BiH, ma jok njega brine njegova firma, a to što kaže za otkup mlijeka , ma kakvi, to je dječija igra, jer da je on dao poticaj za poljoprivredu pa da se ljudi vrate na selo i zaoru zemlju koju niko ne obrađuje već 20 godina, pa da se naša zdrava hrana provrti po EU vidio bi ti moj brate bi li bilo ikake veze s otim što Hrvatska ide u tu uniju, kupovalo bi se to od nas za zlatne dukate i niko te ne bi pitao ko je gdje i u kojoj uniji. Vidi bolan samo bijeli luk, neće svijet ni da pogleda oni kineski genetski, koji je i otrovan, svak oće ovi naš domaći ljuti, neuredni, svak oće našu šljivu i jabuku, a pšenica nam treba da nas više ne ucjenjuje niko sa cijenama..., e moj brate ima toga ihihi. Nego valja ove rašćerat jer od njih jarane neima nike nafake, nego samo niškorist... Joj a domaća hašlama, pa zelje, pa kumpijer, kuruz i onaj naš zob što ga jede ona Anđelina Đoli.
IMAS MU GA PRAVO JARANE... DONJI SMO KAD OVI UDJU U EU...TJERAJ BAGRU U VIJECU MINISTARA DA RADI NESTO
Malo poturičko g.o.v.a.n.c.e opet izašlo iz Zlajogluove guze uzeti malo zraka, kazati poneku glupost i opet se vraća natrag, tamo gdje već mjesecima počiva. Tamo je njemu najljepše. Zlajoglu, doduše, povremeno serucka, ali se Lojanović skloni malo ukraj. Do jednom.
Istina da ovim zeli sebe zastititi,jer je ugrozen....ali realno totalno je upravu....Mora se nesto uciniti po tom pitanju....