Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A kupovina izbora očigledno vodi prosperitetu BIH i govedina stara 100 godina nam produzava dugovječnost da zivimo kao dinosaurusi zajdenos lijanom.
ovaj lijanovic je najveci foteljas i lopov
Uhljupu jedan blejavi, dok si fato konje po Livanjskom polju i prodavo ih pod junetinu i utajio milione od poreza sve je bilo OK. Jeli škutorčiću mali balavi.
ZIPA LIJANA, JES\'T ZINUO K\'O KONJINA GDJE LI MU JE ONA SEXY PLAVA MAJICA SA SRCEM
Poturičko g.o.v.a.n.c.e se opet javlja. Nije mu dosta što sve opase i opljačka, nije mu dosta ni atentat u Zenici koji je organizirao, i dalje drobi. Smeće, kratko rečeno, isprdak...
Jel ima ko pametniji da komentarise osim ovih isti mrzitelja slova S.Ko ce drugi uostalom i komentarisati ovog mesara.
USTAV RBIH-e 1992-e godine...!!! Jedna zastava sa sest zlatnih ljiljana, Himna jedna si jedina i jedna policija, jedan Predsjednik Parlament, Budzet i Ministarstva...!!! Graditi autoputeve, bolnice, institucije , kulturne manifestacije, tehnologiju, tolernaciju, PROSPERITET i DEMOKRACIJU...!!!
Lijanovicu, potpisujem svaku rijec...!!! Gennocidasi servo-serbi su diktatori i fasisti, kolonizatori i ti koji po SANU planu blokiraju funkciju i demokraciju drzave i gradjana Bosne i Hercegovine...!!! USTAV RBIH-e 1992-e godine...!!!
Ma mene bas niko ne zarezuje ni za suhu sljivu...al\' moram i ja malo da klepecem.