Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To će Ivanić sa Dodikom u diple zajedno! Nešto su počeli kao Šćepo i Žuti!
moze Ivanicu, kad ces rijesiti ove? https://www.facebook.com/1496869377280640/videos/1514074802226764/
Haj ba anadolac odjebi u skokovima..
Jesili to rekao Dodiku.....Aja isti si ti ko i on , ti si onaj presvuceni cetnik...1
Ivanić ovim štiti Dodika i njegovih 100 hajduka (50 političara i 50 tajkuna) od procesuiranja, za pokradene milione i milione.
Ma pun mi vas je i vasih supljih prica,pa i ti bi kao i tvoj "suparnik" mile duduk isto usao u sukob samo da sacuvas taj jad od PC-a...ti bi isto pristao da ti stanovnistvo nema od cega zivjet samo neka se moze srbovat..najzalosnije sto bi i to vase zatucano stanovnistvo,koje zivi od bajki o kosovskim i kojekakvim bitkama,pristalo da nema nista al neka se to nista zove,kao i sve ostalo kod vas "srpsko nista" i masa je zadovoljna jer imaju opet nesto sto je "vekovima" srpsko
Pa fokusirajte se .
Isti ono krme na pladnju, samo mu jos ona jabuka u zvaljama fali.