Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joe,BiH popite govno na slamku ja castim.
To,apsolutno ne dolazi u obzir,sobzirom da je nalonjen,vele izdaji,srpskoga naroda,mislim i nadam se da je to narod\"REPUBLIKE SRPSKE\"vec prepoznao i svatio,jako dobro i da se niukome sluchayu nece dati izmanipulisati i prevariti !!!
@Banja Luka Ti si neki dobar chovjek...Zhivio !
RS... JE NA NOGAMA..... EVROPA NJIH NIJE PRIZNALA...... STA ONI HOCE DOSADNI SU...
SAMO U PROLAZI DA KAZEM DA ZNA BOSNJAK KO JE STA RADIO I KO JE GENOCIDAS, LOOV I FASISTA, MANIPULATOR I NEPRIJATELJ, ZA TO NIKAD VISE VJEROVAT SRBINU!!! NIKAD!!! RIJETKI SU SRBI JOVAN DIVJAK! ON NIJE SRBIN, ON JE COVJIK PA SRBIN!
Ja sam Banjalučanin i volim svoju Bosnu i svoj Vrbas rijeku, i Mahalu, stari dio grada, i pravoslavni hram, i katolički centar, i Ferhadiju džamiju, i Gradinu Kastel. Moja Banja Luka se bori protiv GENOCITETA Republike Smrdske, jer je ta tvorevina Smrdska nastala na kostima poklane djece, silovanih žena, masakriranih staraca i međunarodno utvrđenog GENOCIDA. Da, ja sam jedan od onih bosanskih pravoslavaca koji je šutio do sada... ali ne i ubuduće. Učlanio sam se u Našu stranku. Ima nas puno koji svoju Banja Luku volimo onakvu kakva je njena duša oduvijek bila, našim srcima mila, Banja Luko, ljepotice, kućo svih nas koji te volimo.
A za koga ćemo glasati mi Srbi koji živimo u Federaciji BiH?? \'Oćel ovaj Ivanić i nas da predstavlja ili?? \'Oćel se mijenjat Ustav BiH pa da i mi Srbi iz Federacije imamo svojega predstavnika?? Hvala.
@GENOCIDASHIMA EVO VAM OVAJ KRMAK PA GA DOBRO POTARITE PO BRABONJAVOJ BULJI..............I ONDA KAD GA POTARETE NA IZBORIMA.....ONDA MU LIZHITE OSTATKE BRABONJAKA SA NJEGOVOG INCESTNOG CHMARA NEKO VRIJEME.... DJUBRAD GENOCIDNA!!!
U SRCU MOM SAMO JEDAN DOM, U SRCU VELIKA, MOJA REPUBLIKA – REPUBLIKA SRPSKA Sve obozavaoce REPUBLIKE SRPSKE kojih ovdje ima puno, pozivam da posjete dolje navedeni link i uclane se u klub OBOZAVAOCA NASE REPUBLIKE http://sr-rs.facebook.com/pages/U-srcu-mom-samo-je-jedan-dom-U-srcu-velikaMoja-republika-Republika-Srpska/272891202927
Hehe, kao promjena , a stalno u nekoj vrsti vlasti, ili upravnom odboru. Iskreno receno BANDERA je za vecinu njih. p abar ce malo pravda biti ispunjena.
Stvarno liči na svinju... On i Tihić su prave lepotice....hahaha
Isti je, ako ne i gori od Dodika,Bosica,O.Tadica,Mihajlice,Djokica,Pavica... Jedinu promjenu, barem sto se tice R.Srpske mogu donijeti Krsmanovic i Bajic, jos nisam siguran za Cavica. Dakle, izbora ima,samo treba znati prepoznati!
Ja glasam za njega!! Oj republiko srpska kceri sto te mati Bosna krasiiiii. opaa
čuj srsrsr hahahah
Dragi srbi ko cevapi u lepini,stoce vama prasjenik kad ce te raspisivati refergusonijadu imace te president TAJDIC ALBANAC. SRETNO SRETNO SRETNO SRETNO i ne mutite drinu.