Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zar nije priboj kao I citav sandzak bio bosanski? Poslje berlinskog kongresa otet je I kad tad ce biti vracen neka znaju nase ortodoksne komsije. Isto tako moramo vratiti otetu hercegovinu koju je psetu djuro pucar poklonio crnoj gori, sve cemo to vratit I ponovo biti najuspjesnija zemlja na balkanu bas kao za vrijme bosanske kraljevine.
Ma neka ste dozvolili komentarisanje ovoga, da se mržnja širi kroz komentare za koje znaju svi da neće biti o temi...a zabranili ste komentare na glupi članak o onoj što je obukla \"providnu\" majicu, ako je ono providno i toliko wow pa slikajte Ferhadijom žeMske i njihove majice koje nikako nisu providne.
siptari smrde
Hajro pije rakiju sa svojim komsijama Srbima i boli ga lakat za sve...
Ima toga i drugdje i svijetu.primjer Büssingen u CH a isto tako plaća porez u Deutschland-u http://maps.google.ch/maps?hl=de&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.,cf.osb&biw=1366&bih=664&wrapid=tlif133273834013410&q=b%C3%BCsingen+schweiz&um=1&ie=UTF-8&hq=&hnear=0x479a81099eb6a9af:0x5395d592ca90f97d,B%C3%BCsingen,+Deutschland&gl=ch&ei=KvlvT7GCH4Xc4QSDq4nAAg&sa=X&oi=geocode_result&ct=image&resnum=3&ved=0CEkQ8gEwAg
ORTODOX--hajde mi ga malo popusi........
Baš zgodna priča :) Fala Bogu pa dođe ova Al Jazeera, samo da više ne slušam o Dodiku, Lagumdiji Izetbegoviću (i njima sličnim). Drago mi je da je jednom malom mjest poput ovog dodjeljena pažnja ove TV kuće. A zgpdna i ova novinarka!
Toliko komentara i nitko nema pojma o Bosni. Svi se slažu i srbi i hrvati da je Bosna bila u srednjem vijeku, nije bila hrvatska niti srbska. Drugo, kao i svako kraljevstvo, bili su politički brakovi, tako je bilo srbskih i hrvatskih princeza/vojvotkinja sve u svrhu jačanju dobrih susjednih odnosa. Treće u Bosni je bilo i pravoslavaca i katolika i drugih cak i poganih vjera. Dok se u Ostatku Europe provodila inkvizicija, ti isti koji bi pobjegli iz tih zemalja došli bi u Bosnu kao sigurno utočište. Dvoru to nije smetalo, samo plačaj porez i drži se kraljevog zakona. Bosna je od nastanka bila multietična, takva je i danas i takva će i biti. Kad to prije shvatite prije čemo izači iz ovih govana, gdje su nas naši nacionalisti opljačkali i još pljačkaju u ime obrane svog naroda.
Eh, da vi imate duduka sad bi on raspisao referendum za nezavisnost, i vi bi bili nezavisna drzava, eto duduk u BiH raspisao toliko referenduma da ni sam ne zna koliko, pa dobio otcjepljenje (al u k.u.r.c.u) pa ukino Sud i Tuzilastvo (al u k.u.r.c.u) itd., ih da imate duduka pa da krenete ka nezavisnosti, ha sta mislite?
Džeko ne daj se :) http://sportsport.ba/blabla/gemma-atkinson-bacila-oko-na-edina-dzeku/77178
Sta su bili srbi prije nego sto su postali srbi????Pecinski ljudi i odmah posle njih nastadose srbi. Sreca pa niste cistokrvni koliko god to bolelo.
TI SI SAM SEBI ANTI TEZA U VREME BOSANSKE SREDNJOVEKOVNE DRZAVE VI STE BILI SRBI KAO I TA SAMA DRZAVA STO JE BILA SRPSKA!
@Islamista, jos samo fali da takve ko ti pozatvaramo ili poizbacujemo
Ovaj portal kao i svi mediji sire mrznju.Ne postoji jedan na bilo kojoj strani u cijem je interesu sloga,mir i uspjeh. Samo neka se prepucava , neka se mrze i unistavaju. Sve ovo treba spalit,nista vrijedno vise nije. Sve sto je bilo dobro, bilo je i proslo.
Placeci oni i porez Srbiji uskoro....