Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uvjek je Kozarac bio trn u oku. Pošteni i vrijedni ljudi.
Bosanski muslimani u Kozarcu žive 10x bolje od Srba u Grahovu i Glamoču. Evo ovaj se žali da nemaju kino salu a u Grahovu nisu imali ni apoteku. Velike su to razlike. Drugi se žali da im ukidaju jednu banku. Pa ne bavi se lokalna vlast bankarstvom. Ne može vlast naređivati Raiffeisenu da li će zatvoriti banku. Dajte ljudi, uozbiljite se.
Bas me zanima njihov repertoar u kinu. :) Aida aida aida grbavica gori vatra aida aida aida hahah i tako svake godine. Slabo to sta drugo razumije
@Danube: Ne zive bolje zato sto ste im vi smrdi dali bolje uslove, nego zato sto ste ih prognali u izbjeglistvo pa sada imaju primanja iz zapadnih zemalja. Smrdska je najgore podrucje u Evropi, i sami ste tome krivi. A vama isto da nije donacija iz mrskog zapada nebiste ni prezivili, od Rusije imate samo karinju. Zato cuti.
Doci ce i taj dan kada ce Kozarac biti svoja opcina. Dodiku ce prije ili kasnije doci kraj. Isto vazi i za Janju. Tano gdje su srbi sela su opcine sa 800 stanovnika a gdje su Bosnajci i sa 8000 tu nedaju, ali dace samo zdravlja!!
Da li je za Klix važno samo što Bošnjaci ima da kažu u RS-u? Ovaj odnos je točno kao da govorite o dijaspori u Austriji ili u recimo Švedskoj? Srpska točno ispada dijaspora za Bošnje
...a drugo, ne kršite li ovim tekstom predizbornu šutnju? Ovaj čovjek je glasao i zna se za koga? Pa to je jasno svakome šta je rekao.
Pa zar uopste tamo neko zivi????Kozarac i Prijedor 99,9 % stanovnistva je u Danskoj ,Norveskoj ili Svedskoj 🙊
Pa da poznato je to da pametni i sposobni odlaze a budale ostaju
Rezervat u sred Republike Srpske
Smrdska je rezerva usrat drzave Bosne i Hercegovine. Najmizernije mjesto u citavoj Evropi, najsiromasnije, najkriminalnije i imate Baju koji vas satra. Neka.
Dodo uzima opet
Pa dovedite banku iz Federacije
Ma ja, koga briga što će BiH nestati, samo nek ne puca...
Eno banjalučki se portali satraše pišući o situaciji u Varešu. Više ih interesuje situacija u FBiH nego u RSu. Na svu sreću sarajevske portale interesuje RS više nego Federacija.
Rips@ U tome i jeste štos. Da se Federalni satraše donošeći negativne vesti o Republici Srpskoj i tako daju čitaocima osjećaj da je RS previše loš. A u FBiH je bajka. Do portale Republike Srpske uopšte neinteresuje FBiH.
Problemi u Kozarcu zdravo, ma zdravo!
ima samo gore sutra, fataj te se njemačke
Ebiga svako vodu na svoj mlin navija,niste mozda digli glas kad ste glasali za Sejdu Komsica,onda vam je bilo lijepo da Hrvate handrite,zalite se sad zlatnom ljiljonu.
Salkić radi direktno protiv države čiji je potpredsjednik, umjesto da radi za građane koji eu ga birali.
Pitanje je sad hoćemo li mi ove ljude prepustit sebi?
Samo ukidanje odvratne genocidne republike mrske