Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Obavezno ukinuti sve škole u kantonu Sarajevo što če nam?
Ha, ha ove što ometaju, čeka loša sudbina! Momci i cure pamet u glavu! Za troje već znamo!
Najbolje bi bilo da se neuki i nemušti ne petljaju u školstvo. Mislim da bi najbolje bilo pomoći roditeljima ( slabijeg materijalnog stanja) oko djece. Ovako djece može imati samo ovaj sloj bogatih i dobro, dobro stojećih. Ostali kao im se posreći - a prosvetni kadar na ulicu! Tipična politika vladajućih ( bogatih) slojeva.
Pih, pa kada će usvojiti da vrh bude 20 učenika po odjeljenju?!! Treba ove iz ministarstva zatvoriti u kabinet sa 30-oro djece da se dozovu...
Ima tu i rukovodsva u pojedinim skolama...u OS "S.S.Kranjcevic", na Mejtasu znam 100% da je sadasnja direktorica Dika Kurtagic s.jebala skolu, dovodjenjem nastavnog kadra koji po rodbinskoj liniji, pa sad ne moze da sastavi ni jedan prvi razred od 18 ucenika...da apsurd bude veci, gore pomenuta direktorica je do juce bila babica u bolnici Jezero i zahvaljujuci ratu i stranackim vezama zavrsila je ekspresno fakultet i zasjela u fotelju, prvo kao pedagog, a onda kad je slomila vrat tadasnjem direktoru, zakopitila k'o direktor i dovela skolu do propasti. Skolu koja je imala tradiciju i ime, skolu koju su zavrsili Danis Tanovic i drugi poznati...ali ne zna papanka to, ona je tada radila k'o pi.ckotehnicarka...bolje bi bilo Sivri da provjeri malo ko i kako radi po skolama, nego sto se uhvatio suplje price
Kako stvari stoje ovaj Ministar Kavazovic dokrajcit ce i onako vec unisteno obrazovanje.
Koga bolan strucno usavrsavati, jel profe i ucitelje sa tasun tanana fakultetima sa Univerziteta u Cajnicu i Kiseljaku?! Pun biro studenata sa Sarajevskog univerziteta kroz koje je prosao fakultet a ne oni kroz njega!
I opet za takve nema mjesta. I sigurno ce prvi ostat bez posla jer su ovi sa ž fakulteta tu sa štelom i njih niko ne dira.
a nek si tiii pametan.svi mladi koji se trude i studiraju su glupi a ti kafanski čovječe im reci šta da rade !
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
..pricala mi profa o ovom,nisam joj vjerovao,a vidi fkt...
..ne kuzim kako ce spojiti skole,biti ce haos...