Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MITTAL!! sram vas bilo,kako vas nije stid takvih apsurdnih izjava,naravno da ste vi uzrokzato sto necete da investirate dovoljno novcana kolektore i precistace...kad normalna drzava pocne da funkcionise vi ce te se dobro naplacati kazni za ekolosku katastrofu koju prouzrokujete...
ovaj mittal daje mome babi pare a on meni sa tim skoluje...josh i to da razvalimo i et gaa....
Ovo kao top lista nadrealista: Ova voda nije radiokativna, naime, ona je malo radioaktivna. Cuj uvjerio se federalni inspektor, onako odokativno.
Otjerati Mittal i nacionalizirati zeničku željezaru!!!!!!!!!!!!!
Jeste, nešto je u atmosferi.... Koliko moraš biti glup, neuk i bezobrazan da izgovoriš nešto ovakvo i još drsko očekuješ da ti neko vjeruje??? I zašto Mittal kod privatiziranja propalih vladinih pogona kao uslov kupovine traži oslobođenje od odgovornosti prema okolišu? I ako nije odgovoran on, ko jeste?
Ma jok, Imspektorima pokoja milja, Azri Sivro dati da obavi svoj izdajnicki, gmazovski i kur.vin.ski posao da obmanjuje javnost i citava Zenica zdrava i cista. Pamtite moje rijeci, rijeka Bosna ce biti prljavija od njihovog Gangesa u kojem plivaju lesevi. Jel se ono trebate zahvaliti Ahmet Hadzipasicu dabogda mu djeca izgubila sto je on nakrao.