Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Yaaaaaaay .. Eto MMF-a .. Yaaaay .. Biće plata i penzija... Nastavlja se ... Yeeeeeee Superiškaaaa
Ne mora se zadužiti. To je čista laž koju plasira SDP. Treba naplatiti poreze od neplatiša, treba vratiti nelegalno privatiziranu imovinu, treba rezati administraciju i ostala budžetka opterećenja, treba nastaviti proces privatizacije, treba rasteretiti realni sektor fiskalnih nameta i oboriti im stope oporezivanja,.......,jos mali milion stvari......ali se kupuje socijalni mir i zaduzivanjem sve dublje i dublje tonemo. SDFP nema mu.da da napravi final cut.
bivse vlade su se zaduzivale na sve strane a pare su isle u stranacke budzeta i nije se ulagalo u razvoj zemlje tako da danas se mora zaduziti da bi se krpili njihovi dugovi
Ma nama ne može ni Bog pomoći u kakva g.o.v.n.a su nas uvalili Sda-ovci
Boli MMF briga što tajkuni i političari potrošiše kredite. Sirotinja će kredite svakako vraćati.
povoljnije penzinisanje je uvedeno za vrijeme vladavine SDA koja je radi izbora i stranackih interesa davala lazena obecanja borcima koji danas imaju probleme sa tim pravima jer su takvi zakoni ne odrzivi
Ma šta će nam i MMF i nova zaduženja i budžet kada će to tajkuni da prokockaju i pokradu.Evo naprimjer rekorder po dugovanjima poreza u Federaciji BiH, koji definitivno zauzima zasluženo prvo mjesto na listi dužnika je Javno preduzeće Željeznice Federacije Bosne i Hercegovine, sa ukupnim dugom od gotovo 73 miliona eura * generalni direktor JP Željeznice FBiH je Nedžad Osmanagić, kadar SDA. Šta više reći.