Komentari (96)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sretan Božić svima koji slave :) sve najbolje
Hvala ti.I ja tebi zelim sve najbolje isto kao i sebi.
@opa22 Jesi li ti Musliman kojim slucajem ?
...sretan praznik svima koji ga slave...u zdravlju i sreći bilo :)
Heh, ti pravi "komunista" Jugos, ako ne moze biti bozicni vasar, onda moze biti Holiday market, ako ne moze Sveti Nikola, onda ga prekrstis u Djeda Mraza i problem "rijesen".
...jarane...ja i religija na dva kraja štapa...to nije razlog da ljudima kojiima je praznik ne uputim čestitku...čisto ljudski i civilizirano :)
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
Dragi moji, od srca vam želim čestit Božić, ne samo katolicima već i svim drugima koje neizmjerno poštujem, ova država bez nas svih ne bi bila ista a može nam biti lijepo uz malo dobre volje. Ne dozvolimo da par neistomišljenika razara ovaj duh zajedništva koji postoji ali je potisnut. Pozdrav od hrvata koji više od svega voli ovu, kakvu takvu, BiH.
Svima koji slave Božić neka je na dobro došao! Svima koji mi čestitaju - velika hvala, uz želju da i svima njima i njihovim obiteljima Bog veliki dade zdravlja i veselja. Živjeli!
http://ce-4.forumotion.com/t3522-isus-i-horus-je-li-isusov-zivot-kopija-ranijih-legenda..........Bog nije u vezi s čovjekom, niti je Bog ikad nio čovjek, niti se Bog rodio, niti će umrijet.....Bog je sve suprotno od nabrojanog................Bog je stvorio ljude da se vladaju ppo njegovim zakonima ako hoće dobar život u suprotnom diže ruke od njih..........Biblija nije napisana od strane Boga, nego su je napisala 4 apostola kako je njima odgovaralo izvrćući Isusove riječi u svoju korist................Nikad Isus nije rekao da kršćani treba da se tako zovu i da se krste......niti je rekao da treba da postoji Celibat.........niti je rekao da crkva može oprostit grijehe, zbog tog su pravila fratri većinom seksualni manijaci
Haha, legendo ako nastaviš za*** ćeš ristu đogu. Obredu krštenja pristupio je i sam Isus na rijeci Jordan, osoba koja je propagirala krštenje u KC zove se danas Sv Ivan Krstitelj, u SPC Sv Jovan Krstitelj. Ta historijska ličnost je između ostaloga krstila i Isusa.
A šta znači krštenje.........šta se time dobija nije mi jasno..........
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ustaše, Škutori, Kamenjarci, Šokci i Bosanski Katolici, sretan vam Božić!
^^ hm, kako ljudi ne razumiju . ccc
Stavi barem smajlića na kraj komentara, ebemu!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
p.o.p.i.s.a.m se na misu, na izmisljeni bozic, na isusa zlocinca i na sve one koji ga slave.
Nisi uzeo jutarnju dozu lijekova? HadžiDoktor ti je lijepo rekao, prvo uzeti antidepresive, pa onda upaliti kompjutor.
hvala fahro što nas prosvijetli ..nek ti je sretan Božič i ti si naš,.......
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Čestiti Božić i da lijepo provedemo ove blagdane u obiteljskom okruženju sa dobrim susjedima ma koje vjere bili....
koji im qu*ac cestitate bozic je*li vas oni..balije glupe nikad da se probude
...bogami, ti "zaspo" :)
@paprat Samo pogled na tvoj nick, govori, dokle si dogur'o !!!!!!!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Svim normalnim katolicima u zemlji i dijaspori sretan Bozic!
Svima koji slave čestit božic i sve najbolje od srca
CESTIT BOZIC !
Sretan i čestit božić svim katolicima. Od srca sve najbolje.
svim katolicima diljem svijeta ČESTIT BOŽIĆ.
...najljepše želje za božić svim vjernicima koji slave.
Sretan božić! Uživajte u blagdanima :))
sreetan Božić svim katolicima komentatorima na klixu :))