Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uhljupi poput ovog nevena laju i reže na ovu jadnu ženu koja je u nevolji. Razlog je jednostavan, da li je kakva Joka ili Stevka, ne bi tako komentarisao. Idiot ni u ovakvoj situaciji nije mogao držati labrnju zatvorenu.
Tvoja je mama doktorica Olja, moja je Zumreta! Ha hahahahaha vlahu smrdljivi idi okupaj se smrdiš čak ovamo!
Treba ovoj djeci pomoći. Joj, znam da ćete me "objesiti", ali ne mogu da se pomirim s tim da bijeda rađa bijedu, razmišljaju li ovi ljudi ikako.
ima ovog koliko hoces....
A gdje joj je ta suga od muza da joj malo pomogne za pocetak?
u kanalu
Budimo humani, I solidarni, bilo Kakva pomoc je potrebna, ovoj napacenoj porodici! Tuga joj se na ocima vidi :-( Pomozi boze
Svi moramo pomoci ovim ljudima, Nama ne znaci puno, a ovim ljudima to znaci cijeli zivot.
Tako je moja blijeda kopijo! Ja I ti cemo pomoc, jeduci govna preko interneta! :D Kako si ti pomogao???
Strašno, da ti se krv sledi u žilama. Trebamo svi pomoći. by internacionalac
Koji, jel sa jednim c ili sa dva cc?
onaj sentimentalni, što je meth zaluđen njime.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)