Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Klix loša vam je slika, u zgradi SODASO nema više ni V od Vlade TK, prinudno su deložirani. Deložacija izvršena 7. februara uz asistenciju obespravljenog naroda. :))
Kako su ovi krenuli, počeli su hvatat' ljude sa ceste da budu ministri. Ovo je 4 ili 5-ti kandidat iz ove stranke. Dobro im rad predsjednik Mešalić - gimnazijalac
Pa ko vodi kadrovsku politiku u DF-u?"Nakon insistiranja SDA,umjesto Sase Delica imenujemo Mirsadu Begovic!?
nije u ovom slucaju ni do sda. nakon nominovanja sase za ministra oglasilo se udruzenje djece sa posebnim potrebama koje se zalilo na izbor zbog nesavjesnog rada ovog lika. pokazalo se navodno da ovaj (sasa) mozda i nije bas najbolji kandidat pa je df nominovao drugog kandidata.