Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
HA HA HA ko ide naprijed i proslih izbora su lagali samo sa drugom recenicom LOPOVI samo gledaju ko ce bolju fotelju da uzme...
nek pokusaju napunit salu bez raje sastrane. dovukli puna 4 autobusa clanova stranke iz drugih gradova pa se sad hvale kako je sala bila prepuna.
OHOHO
Kakav glup izbor kandidata za nacelnika. Neutralan sam ali bice to totalni potop za SDP. Ljeljak pola zivota provodi u kafani i da on sutra rukovodi gradom. I svi ga znaju-ta nije Konjic Njujork. A sa druge strane lukavo od strane opcinskog rukovodstva SDP - jer znaju kakve su im sanse: podmetni autsajdera- ionako cemo zijaniti. Tri cetvrtine glasaca u Konjicu zive na selu-a tamo hodze preporucuju kandidate. Hodze i SDA -ko nokat i meso. Samir H. to zna i zato nije ni pomislio da se on kandiduje.
Prevarant i Lopov to svi znaju ko je Ljeljak u Konjicu alkoholicaru.
...valjda bi trebalo da to mjesto načelnika zaposjedne il neki ekonomist il neki menadžer il iz takve branše neko ko bi bio u stanju da sve te navedene ciljeve i ostvari...očito je da smo svi bolesni kad nam trebaju grado/načelnici doktori..čudna ova politika...i ona valjda obolila...jadni i priglupi narode,pristali ste da živite u imaginarnim torovima jer vas kao takve ovi tornjaci i žele vidjeti...faraonizirani siromašni umovi vječito umobolno žedni...istina je da nas uskoro čeka arapsko/bih proljeće,i biti će proljeće proleće...al korida će da bude i pevaljke i roštilj i janjci na kolci i volovi će da se bodu i s BiH proljećem i bez BiHproljeća...jedino bitno je da MMF fercera ko singerica...uživajte narodi u kreditu dok možete ta jedan je život valjda...ja humora crnjolističnog od izbora do izbora...tataratira ta..riba uz vodu riba niz vodu..pile pikće dok ne dopikće do kuće i na kraju diplijade nemaš kuću nemaš stan imaš kredit nemaš SAN..
jao jao...SDP je bas katastrofa...iskoristi situaciju...a ZALOSNO je to sto neka tzv raja pristaje u tu stranku...zagovaraju neki suzivot i demokratiju...odlican cilj....svaka cast....bitno je da si COVJEK....halooo...bitno je da si covjek....svaka vam cast....Lagumdzija je covjek...LJUDINA...ljudeskara....svaka mu cast...zeli nam sve najbolje....koji prevarant...slatkorjecivi prevarant...SDP ide naprijed....smjesno...zalosno....tuga i jad
http://www.oslobodjenje.ba/vijesti/bih/nije-vrag-da-je-on-scepoyxkdg
joj lagumdzije varalice:P pa zlatko stari prevtaneru dovede stojana da bosnje za njega glasaju???sto ne odvede muju da dobije koji hrvatski glas u stocu ili posusju.dobijate bosnjacke glasove i multietnicka ste stranka samo kad dijelite fotelje onda ima i za stojana i josipa a kad se glasa dobijate samo glasove od bosnjaka.ne glasam za vas kad bi svi ostali pomrli od kolere.ti i fahro radoncic to je tandem snova,ti vjeciti predsjednik a fahro zivi u bosni 20 godina ne prica bosanski i jos uvijek zavija ko stara ploca!!tugo moja kome da te pricam???konjic ide naprijed????da umres od smijeha !!
Dvije godine nas lažu. sve što su rekli slagali. je li treba opet da im vjerujemo. samo grabež za fotelje i konvertibilne marke ih zanimaju. mogu i dolari. i reket. Željko komšić je to vidio,, Nijaz duraković je to vido, Miro Lazović je to vidio, veliki gospodin i drug BOGIĆ BOGIĆEVIĆ je to vidio, .....vrijeme je da i Konjic i BIH to vidi i pokaže CRVENI KARTON ZA LAGUMDŽIJU I DRUŠTVO.
Ovi sto dislajkuju komentar su partijski igraci.
Je li Ljeljak bio pod gasom, dok je ovo pričao? Uvijek je pijan. Nikad on načelnik neće biti.
laguzdzija sto me slaga da nas nece da hapsu pa mi kum keljemendi morade da pobegne,haram ti bile sve pare sto ti dadosmo i sto leti sa mojim avionom, no postavljaj me za ministra sigurnosti da batalimo ovo hapsenje , ovi se ne salu ovi ce da dodzu i po mene a vala i po tebe, tvoj ortak fahro radoncic-scepo, e kuku ti je nama,
Ovaj doktor da ima obraza i strucnocti radio bi svoj posao a ne bi se bavio politikom,ljudi se boje dovesti dijete kod njega osim ako ne pripadaju njegovoj politickoj partiji.Javna je tajna da koristi prostorije djecijeg dispanzera Konjic za obrezivanje djece i to dobro debelo naplati.Zivi bili pa vidjeli
SDP ide naprijed