Komentari (120)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
budući da ga ne namjeravaju više kandidovat a da JE preko stranke i države stekao svu imovinu za par godina (nije levat ko SDA glasači i ljepioci plakata, nosioci mitingaških zastava - njima je dosta kafa u čarsiji i prevoz do sela obezbjedjen) nema potrebe da se malteretira beze sa Suljom i Bakirom ovako gotiva i poslanička penzija - odgovornost boli ga briga nije više u politici
Prezivio je rak, ali ne i Tihica.
kebo velika lažovčina
E moj Kebo, kasnis 20 godina, mene je SDA izbacila vec 1993 zato sto sam bio suvise "nacionalisticki orientisan", trazio sam to napismeno ali jos dan danas nisam dobio odgovor. Sad mi je sve jasno nakon toliko godina zasto, onii su vec tada podjelili Bosnu sa srbima i hrvatima kao da je njihova cacevina i slali mlade ljudi u smrt bez ikakvog razloga osim da se pojedinci bogate. Bosnjaci probudete se i shvatite da je nejveca izadjica RBiH SDA sa Alijom i bandom na celu, svi koji su bili i borili si za jedinstvenu Bosnu su smaknuti ili likvidirani od Seva. Bolno ali istina, ako pogledate sta je bilo i kako su se stvari odvijale bice vam sve jasno, zasto je sefer smaknut i atentat izversan na njega i njegovu porodicu, zasto je rahmetli Izet Nanic likvidiran???? samo se to pitajte. Nadite krivce i vidjet ce te da sve vodi ka SDA/Aliju/Seve.
Ako je razlog njegovog izlaska iz SDA to što nije ušao u Predsjedništvo SDA onda je zaista šteta što je takav čovjek bio u SDA i na određenim pozicijama unutar SDA i državnim pozicijama u ime SDA (a vjerujem da ih ima još takvih - nažalost) i trebalo ga je davno i istjerati iz SDA odnosno fala mu što je istupio iz SDA koja trenutno nema alternative. Sretno ti bilo druže Kebo.
Sta je bilo s onim sto je tuzio sam sebe ?
Ako imate viška vremena i dobar dio dana provodite pred računalom surfajući i igrajući igrice, onda imam lijep prijedlog za vas. Na ovoj stranici možete zaraditi iz vaše fotelje. Doslovno! Trebate se registrirati - što je besplatno - i gledati reklame. Tvrtka Clixsense vam plaća 1 cent za svaku reklamu koju pogledate: http://www.clixsense.com/?4986151
Isčistiti SDA treba ...od Keba!!!
vrijeme je za SDU!
Sad ću ja svjedočiti protiv cjenovnika za specijalne usluge velikih muslima Zukića i ostalih!
poruka SBBBiH-u, uvaženi koalicioni partneru, ipak smo mi potpisali sporazum o brtimljenju, pa će tako Gdin Kebo, biti Predsjednik mladih SDP općine Novi Grad.
Uvaženi gdin Kebo, cijeneći Vaš potez, slobodni smo isti pozdraviti i pri tome Vam uputiti poziv u članstvo Saveza za bolju budućnost, upravo onog Saveza, koji će ovoj Državi donijeti blagodat i progres. Naravno, morat ćete početi od Mjesne zajednice, no vjerujući u Vašu fleksibilnost i ambiciju, uz malo naše medijske podrške putem Avaza, nesumnjamo da ćete uspjeti napredovati do kantonalne liste već s narednim općim izborima. PR- SBBBiH
Jel sa suzama u ocima, sviju ti?
Iz provjerinih izvora sam cuo da je uzrok ove kebine ostavke njegova svinjska gripa!!
gdje vam je SDP u ratu bio.. da ga je bilo 80% ovih komentara ne bi bilo (ako ne dovodimo u pitanje postojanje BiH) jer njihovi roditelji ne bi bili zivi danas je bi svi SLUČAJNO PROLAZILI !!!!!!!!!
Trebao je ranije biti principijalan oa istupiti iz stranke nego kad je vidio da za njega nema funkcije.malo je degutantno .
hajde jedan manje komunjara i udbas. evo prica se da lagumdzija vec sklanja pare na kipar. koliko li je samo stotina miliona ukrao taj neradnik lagumdzija i sandzacki lopov radoncic. nema vecih igraca za interese srbije od te dvojice.