Uprava za indirektno oporezivanje
0
Miro Džakula preuzeo dužnost v.d. direktora
Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BRAVO MIRO, SVE NAJBOLJE U RADU ZELI TI CARINSKA ISPOSTAVA MOSTAR....
Osta smo mi bez još jedne celne funkcije u državi eto srbende, a ti glupa SDA- drzi se mekteba i seljačkih sijela.. GLUPANI !
e bogani dzakula jest pomalesan GINGA ali je u Sarajevu dok je bio student na ekonomiji vazda imao poveliku cakiju u dzepu, sto bi rekli zlu ne trebalo....
ziku prezimena :) e blago se nama, jesmo ga nagrebusili iz dana u dan sve vise tonemo,samo nam je ovajj trebao za oporezivanje hahahahahahahaaahahahahhhhh
Džakule Džakule Džakule Džakule Džakule Džakule Džakule Džakule Džakule Džakule su JUNAJTED!!!
Ovaj DZUKELA izgleda da nije sav svoj. Pa samo Dzukela kao sto je ovaj, i njegov gazda Covic mogu ici na noge majmunu zvani Dodik u Banju Luku. On nemoze proci ni test za lovackog dzukelu a kamo li nesto ozbiljnije i pametnije. Ma ubio se za cobana, kakav direktor nije to za njega.