Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovako je govorio i alija 92. otjerati odmah iz ministarstva
Treba napasti RS zbog odbrane Evrope od Fasizma! Cuj republika srpska,.... kakvo je to ksenofobicno ruglo? Pa nije ovo kabul ili iran... MI SMO BOSANCI MAMU VAM FASISTICKU!
TAKO NAS JE I POKONI ALIJA UVERAVAO ,NECE NAMA KOMSIJE NISTA PA NAS SMRDLJIVI SRBI POVALJASE KO BUDALE ,SILOVASE PREKO 200000 MUSLIMANKI A ISTO TAKO POBISE PREKO 200000 MUSLIMANA I DANAS NAS SVI KARAJU PA I OVI NASI KRETENI POLITICARI ,VEC SU I ONO MALO VLASTI PREDALI VLASIMA ,POGLEDAJTE SAMO KOLIKO NASIH IMA U TELEVIZIJI TZV RS ODNOSNO U GENOCIDNOJ TVOREVINI A NA NASOJ TELEVIZIJI 70 % SU KRISCANI ,PROBUDIMO SE NARODE ,NAORUZAVAJMO SE BITCE RATA JOS
da je neki mevlidov jaran u kuci drzao zenu i dvoje djece sa bombama, to bi bila prica za cnn-a. terorizam, fundamentalizam.....na tv-u bi se pojavljivali kvazi likovi tipa onog maglajskog slijepca bhalijetine i dodikovog pushacha kurtza i placenika da nam objasni stvar-dvije o bosnjackom fundamentalizmu. a ovako kada srbenda to uradi, on je lud i nista vise. chetnici ravnogorci nisu teroristi, oni su fini i krasni i mogu marsirati, a kad se pred nekom dzamijom skupi 5 vehabijskih bradonja, odmah uzbuna. pa ko je ubio 100.000 ljudi? chetnici ili vehabije?
Niste razumjeli to je on rekao gospodi poslanicima. Provjerio je da li raja kafeniše ili sprema bunt i došao do gornjeg zaključka.
Čitam komentare i smijem se, zar netko misli da može biti bilo šta bez blagoslova velesila? Ko će danas ratovati, s čime? Tko posjeduje teško naoružanje za rat? Tko ima želje stražariti na -10 umjesto spavati u svome domu? Naravno idiota je uvijek bilo koji žele rat, ali bolje se dogovarati godinama nego ratovati, jer na kraju opet dođe do dogovaranja. Kažem sukobi su mogući jedino kada ovakva BiH koja ne nefukncionalna i puca po gotovo svim šavovima dosadi stranim zemljama jer realno ovakvo stanje je projekat koji je propao. Onda pročitam kada se netko busa u svoje vojne formacije, jbt 3 aviona mogu uništiti svu vojsku koja bi se regrutitala u BiH zato pamet u glavu, svi mi.
24 sata
Kako će biti sigurna kada je BIH ,kao i čitava bivša Juga okupirana ,okle bezbjednosti u okupiranoj zemlji . 40 % neradi , 80 % sirotinja . Kada nebi bilo straha od Muslimana ,da ne ukinu RS , nebi Mile i 40 razbojnika 24 vladao , samo se drži na koncu Cerića i Tihića , zato bombastične izjave , a vamo ekonomski kolaps pljačkom . A strancima odlično ,samo pljačkajte ,samo vi bankrotirajte , pa ćemo vas onda privatizovati kao grčku i italiju . Ako zatreba mozak je ispran , pa ubačena mržnja ,dresirani ko pit bulovi ,svi, samo naredba da se pokoljemo , pa da pokupe plijen .
Sve dok nas Bošnjake bude predvodila S.r.p.s.k.a R.a.d.i.k.a.l.n.a S.t.r.a.n.k.a doktor V.o.j.i.s.l.a.v Š.e.š.e.lj koja ima expozituru u BiH pod nazivom S.D.A demokratija mene stid reći da sam Bošnjak,jadni mi s njima,oni su za nas kao za one Koreance oni Kimovi,tako i u nas Izetbegovići,smijemo se Koreancima sto plaču a nista bolji do njih nismo.
U BL se vec naveliko prica i to \" hajte vi sad napadnite nas i protjerajte da i mi idemo malo vani ,da imamo kuce , auta i para kao vi \" !
U pravu si. Travnik je na rubu totalne propasti. Svi znaju da su glavni kriminalci u stvari policajci koji doslovce jednoj istoj bandi lopova omogućavaju da nesmetano već mjesecima terorizora trgovce, obrtnike, obične ljude, prolaznike. U Travniku nema šetanja poslije pola 5. Sve zamire, a bande pod nadzorom policije počinju igranku. Kriminalci napadaju trgovkinje koje rade za 200 KM mjesečno i otimaju pazar, odnose ono malo robe što ljudi još drže u prodavnicama i sve to pod nadzorom policije koja ako se i usudi da ih uhapsi odmah iste pušta BEZ IKAKVOG GONJENJA, podizanja tužbi ili bilo čega. Situacija je katastrofalna.
Bosanac, odavno nisi bjezo, ne laj psu, nelaj pasce. Nevalja ti prica, najeo si se pa masan mrzis, ne laj strasan je rat.
Što su se zadali ovi islamofobi i mrzitelji rahmetli predsjednika, a povodom toga sto je govorio da \"nece biti rata\" je baš upitan, njegov odgovor: \"Pa šta bi bilo da sam priznao i rekao da ce rata biti i da pozivam sve Bosanske Muslimane i one koji vole Bosnu da se spremaju za isti?\" Upitajte se kako bi njega i narod kojeg je vodio predstavili ova bagra islamofobna smrdska a i domaci izdajnici i komunjare i kako bi koristili tu izjavu da potvrde smrsku retoriku \"vi ste počeli rat\", ovo-ono, OTRIJEZNITE SE I MUĆNITE GLAVOM OVCE B A L I J S K E!!!
jadna je ova zemlja sa ovakvim lopovskim kadrovima na celu......
Ahmetović je kazao kako su trenutni prioriteti organizirani kriminal, korupcija i terorizam??? Trenutni prioriteti u kojem smislu???
Neka oni pričaju šta hoče mi se spremamo kao da če sutra biti rat nema više teladi kao 92 moju djecu niko neče klati i silovati mamu vam genocidnu, a djecu učim da koriste razna laka oružja.
Hahahahaahahahhahahahhahahh grohotom se smijem,grohotom...svaka cast :)