Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PRVO ALAH, ZATIM DZEKO TO BOSANCI VOLE PREKO...
Za kinga Tomislava: Koliko je \"zrtava\" Blajburga u inostranstvu pustilo korijenje i slalo novac za novu Ustasku Hrvatsku a ko fol u jamama!? Koliko je zrtava Jasenovca po Amerikama i Australijama pustilo korijenje i slalo pare za uspostavu nacisticke Velike Srbije! Zrtve Srebrenice se znaju i nalaze se pomocu satelita i modernom tehnologijom! A kako se znalo za broj \"zrtava\" u Blajburgu i Jasenovcu? Te brojke su samo nagadjanja i nikad se nece znati prava istina a zna se da je daleko manje od vec navedenih cifara pobijenu u Blajburgu i Jasenovcu! velikohrvatski i velikosrpski fasisti su napuhivali cifre jer im se dalo i htjelo! Hvala Bogu da ima neko ko je prezivio genocid u Srebrenici i ostalim dijelovima Republike BiH da moze govoriti o razmjeri zlocina!
PAZITE BOSNOHERCEGOVCI!!!! sad ce francuska poslat jednog generala da bude ambasador u bosni i hercegovini, sjetie se francuskih generala...nesto OPAKO i OPASNO se priprema bosni i hercegovini!!! nebi trebali pod HITNO svi parioti poliicari pristat da jedna general francuske bude ambasador u bosni i hercegovini, znaci da se priprema OPET RAT I AGRESIJA NAD BOSNOM I HERCEGOVINOM!
Znam da nema veze sa ovom temom...zna li neko dobrog stocnog ginekologa...Sarenka mi opet fasovala....a lijepo mi je Hajro govorio...zastita,komso,zastita...
vecina tih majki i sestara srbrenice i danas redovno dobijaju pare na konto od te nestale brace, muzeva, oceva....koji su po raznim zapadnim zemljama. ne znam zasto se pravite ludi i zasto i nadalje izigravate zrtvu kad veliki broj to zapravo nije. i ovi licemjeri i shupchine iz medjunarodnih organizacija bi se mogli malo potruditi i potraziti te osobe sa boravkom negdje vani i da se jednom to rascisti i da se ne lazemo vise.
OVE ZENE SREBRENICE TREBALE BI ORGANIZOVAT JEDAN MARS SREBRENICA- HASKI SUD, PJESKE DO HASKOG SUDA ILI OTIC ISPRED HASKOG SUDA I STRAJK GLADJU DA SE UBRZA PRESUDA SESELJU I KARADZICU A I DA SE DA ULTIMATUM ZA ISPORUCENJE HITLERA SRPSKOG RATKA MLADICA I GORANA HADZICA! SVI OVI SKUPOVI NISTA NE DONOSE KONKRETNO , KO LI VAS SAVJETUJE MAJKE SREBRENICE? SLOBODAN TIHIC IZDAJICA I NEPRIJATELJ BOSNE I HERCEGOVINE?
Eh, kako bi bilo lijepo kad bi SVE \"Zene Srebrenice\", umjesto setnje po platoima i trgovima, svakog 11. u mjesecu posjecivale mezarje u Potocarima, ocistili ih od korova i posadili cvijece, a onda 11 puta proucile sure \"Ihlas\" (kul huvallahu ehad) i sure \"Jasin\". Prema islamskom ucenju, umrli su svjesni posjete zivih i neizmjerno joj se raduju.