Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Franzisko pošto. si utvrdio da su muslimani za sve krivi pod hitno javi Hagu da obustavi suđenje poštenim svrbima i da samo sude muslimanima jer oni su za sve krivi masovne grobnice i genocid
Nauka ce spasiti svijet; Po novom istrazivanju Srbi su preci Hrvata a Turci su preci Srba. Turci su preci Sumerana. http://news-bar.rtl.hr/vijesti/regija/okantno-otkrie-o-podrijetlu-hrvata Zanimljivo istrazivanje putem ljudskog genoma
Ovaj I ovakav terorizam je product uticaja velikih sila na Bliski Istok I Afghanistan. Jos od SSSR-a, okupacije Afganistana, USA finansiranja Mudzahedina, okupacije nekih zemalja Bliskog Istoka, velike potraznje za naftom, mnostvo razorenih drzava I na 100 hiljada ubjenih I razorenih porodica u sluzbi sirenja demokratije, pa cak I razaranje I podjela BiH.....mislim da je vrag odnio salu. U svemu najvise trpe neduzni ljudi. Terorizam se nemoze iskorijeniti silom.
Po lobanji on je za neke fešte sa crvenim vinom masnom janjetinom,i kad bi mu nato sve naletila neka prostitutka da ga siluje bilo bi sasvim OK.
Samo progon Zla i Cinizma iz svakog čovjeka na planeti može donijeti Mir !!!
Snazna poruka!
Samo metak, projektil i pendrek mogu riješiti ovo, a nikakv mir
"vjeru islam, ideju koja najviše promovira mir i pomirenje", zaključio je Kovač." ovo se ofucalo više nego vagina moldavske prostitutke.
Sve dok se ne spoznaju uzroci i uspostavi pravilna i poštena analiza svih, baš svih uzroka, ovakvih terorističkih postupaka - mira neće biti! Mira neće biti gospodine Kovač, sve dok se ne prizna pokušaj mijenjanja islamskog svijeta po modelu zemalja sa liste kolonizatora iz prošlih vijekova! Zapad je istrošio prirodne resurse i sada bi se vratio nazad dva, tri stoljeća i ponovo crpio ono što su te zemlje osamostaljenjem uzele kao svoje pravo! N E M O Ž E T A K O - na silu se odgovorilo silom. Nažalost stradaju oni koji nikako nebi trebali! Neko je proračunao " čišćenje teritorija", stvaranje atmosfere stampeda i bježanje na sve strane. Stampedo 2.5 miliona ljudi je krenuo ka Evropi. Ko je u Evropi htio povrtak na " staro" znamo. Korist se pretvorila u veliku i dugoročnu štetu.
Mirnese ima milijarda drugih knjiga osim kurana.. I u njima je znanje..
a i ne vidim mirnese da osuđujes ovaj napad!!!!
black idi umi se sine, pokusaj doci sebi dok jos imas kome,a ako ne,eno konkurs u pionirskoj dolini,trazi se papkar sitnog zuba, idealan si za to mjesto( a djeca ce te hraniti smokijem)
mirnese ne valjaj gluposti bgt!!!!
Lijepo rečeno, kratko i jasno! :)