Komentari (119)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj frajer jedini nešto pokušava i radi, većina samo palamudi, piše neke dopise i slično... Zlotvor Kordić je kriv za smrt preko 100 Bošnjaka civila i hladno kaže da bi svaku sekundu ponovio, ono smeće od Sanje Vlaisavljević bi ga rehabilitiralo, a naći samo palamude
Sto nije trazio od OHR da zabrani politicki rad nacionalnim partijama? Eno im seoskih KUD nek dzipaju u opankama.
Treba Avdo Avdić poslati upit i tražiti očitovanje po pitanju Dario Kordić i njegovog stava da bi opet sve ponovio, sljedećim osobama : -Šmit , -Nermin -Dino Ko, -Dragan Čović -Sanja Vlaisavljeć, sa aspekta kulture!
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Jedini lik ovo prijavio , svaka ti čast. A ovim svim našim bošnjacima od SDA , SBiH, SDP, NIP, Naša stranka da bog da gladni bili fotelja i na onom svijetu licemjeri jedni prodani svi od reda svi, svi šutite niko neće da se zamjera ratnim zločincima jel to obraz stoko jedna gladna para
Mirnes populista za plitkoumce, koji igra za SDA. Gdje si pravni fakultet zavrsio Mirnese i zasto bas tamo i kako si pravosudni polozio? Ti i Omar ste sramota za pravnu nauku.
Koja ste vi sramota od medija. Samo dnovinar može napisati da bi neko ponovio zločine i to nad djecom. Strašno je čime se služite. Na dan kad su ubijena hrvatska djeca u Vitezu vadite iz arhive vijest od prošle godine da se ne priča o ubojicama djece Viteza koji slobodno hodaju po BiH, nego o Dariju Kordiću. Srami se Klix!!!
bravo Mirnese, ali njega nece uhapsit, zamisli da je bosnjak ovo uradio,imamo duple standarde, bosnjak ne smije nista, a ostali mogu javno govorit o zlocinima, a onda sipa hapsi hadzibajrica, skaku i ostale, fuj fasisti
Divim se prezivjelim stanovnicima Ahmica kako imaju sabura prema ovoj fekaliji nakon ove izjave.
Zlocin je zlocin gdje god da je bio i gdje god da se desio i ko god da ga je napravio zocin je zlocin. Zlocinca tretirati samo kao zlocinca i nikako drugačije.
Gdje se taj zločinac može naći?
Nemoj Mirnese, oni nece teske teme!
Ko ce ako nece Mirnes ! Vrijedan je ovo covjek
I protiv Lidije Bradare isto.. U članku 1., stavak 6., naime, navodi kako će se kaznom zatvora od najmanje tri godine sankcionirati osoba koja „na bilo koji način veliča osobu osuđenu pravomoćnom presudom za genocid, zločin protiv čovječnosti ili ratni zločin”. Složi i njoj Mirnese 💪
Znaci jedini koji je nesto uradio! Svi ostali pricaju, osudjuju i nista! I opet da budu izbori i da ovaj covjek bude jedan od kandidata za predsjednika, narod bi ga nazvao raznim pogrdnim imenima i nasao mu 1000 mana, a sebi isto toliko opravdanja da glasa za nekog ko ce i dalje samo da prica, a nista konkretno da radi.
Kad se napiše članak o nekoj ozbiljnij temi nema 5 komentara. Kad se valjaju nacionalisitičke gluposti, glupi Bosanci (i Hercegovci) se pale. Većina vas koji pišete komentare se ne sjeća rata a još živite u njemu. Kad ste ovce i treba vas šišati, niste bolje ni zaslužili.
Glupost samo takva. Čisti populizam. Za što bi se to pravosuđe moglo uhvatiti u ovoj tužbi? Dario nikada nije priznao krivnju. Smatra se nevino osuđenim. Kao takav sve bi ponovio. Što bi sada trebalo? Ponovo procesuirati nešto za što je već odležao kaznu! Pravosuđe to ne poznaje.
Glupost samo takva. Čisti populizam. Za što bi se to pravosuđe moglo uhvatiti u ovoj tužbi? Dario nikada nije priznao krivnju. Smatra se nevino osuđenim. Kao takav sve bi ponovio. Što bi sada trebalo? Ponovo procesuirati nešto za što je već odležao kaznu! Pravosuđe to ne poznaje.
Mirnese možda ne bi bilo loše da prijaviš Selmu Cukotića, Dževada Mlaću i slične koni su odgovorni za ubojstva tisuće nedužnih Hrvata a šetaju se slobodno po BiH. Kada budeš zastupao na isti način sve žrtve onda ću vjerovati da se boriš protiv ratnih zločina. Do tada samo skupljaš jeftine političke bidove na nevinim žrtvama.
tko je gospodo odgovarao od vasih koji su pravili zlocine..a i sami znate da smo se branili u lasvanskoj dolini.okruzeni bez hrane i itd..trebali smo pustit da nas kolju mudzahedini..e ne ..branili smo se i opet ako zatreba
Mirnese svaka cast. A sta rade silna tuzilastva po sluzbenoj duznosti??!!! Trebaju gradjani da rade vas posao PvM!