Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Alijin Srbin,daj ne lazi druge,Evropa BIH ne zeli zbog Muslimana,a su svemu tome najgore je sto cijenu toga plaćaju Srbi i Hrvati u njoj,ali sva sreća pa imamo dvojna državljanstva.
Pa zar EU nije utrošila milione EURA u NEUSPJELI projekat REFORME PRAVOSUĐA !!! Ma ne MOŽE se u EU sa KORUPCIJOM, KRIMINALOM, NEPOTIZMOM, NEUREĐENIM PRAVNIM SISTEMOM........Pa zar akademik misli da će KORUPCIONAŠI; KRIMINALCI raditi PROTIV SEBE !!!!
Hrvatska kao članica Eu i Nato mora odobriti Sve ovisi o Hrvatima
SDA i Turska prave autoputeve za Beograd. Kakva EU, o čemu vi to ovdje, njima mali šengen zapinje u grlu.
Kad netko više puta bira kriminalce i korupcionaše da vode državu,onda taj nije žrtva nego saučesnik. Ne bira EU državno rukovodstvo BiH.
Hahahahahahah EU stoji iza ova tri čobana koji nas čuvaju sve je to njihovo maslo
BiH sa ovima kad se još vrate iz sirije neće moći bez problema ni u balkansku uniju a kamoli evropsku....
BiH ce uglavnom prije Srbije pristupiti sto u NATO, tako i u EU. Srbija je obavezama mnogim pravnim preprekama zbog ratnih zločina i agresije koje neće riješiti u narednih 15-20 god. Koje ne žele ni priznati. Bez brige
Ne možeš pristupiti u EU, ako ne priznajes njihove sudove i presude. Ima logike?
Dakle, iz nekog razloga vi već skoro 30 godina smatrate da ne trebate ni ku*cem mrdnuti ali da trebate imati sva prava ali ne i obaveze. Generacije ste tako odgojili na neradu i mantri "netko drugi bi to trebao za nas". Vrijeme je da utuvite sebi u glavu da to više ne prolazi, što prije to bolje za vas.
Bosnu treba primiti u EU pod direktnu ingerenciju EU. BiH za Evropu bi trebala biti kao Brcko distrikt za BiH. Nista da se pitaju entiteti ili troglavo predsjednistvo.
@ZeGra Bosna pripada onom ko se za nju borio na turskom kocu i austrijskom konopcu.
Daj taj kljuc vise ...jeli ,,Elzet,,brava ili ono obicna ,,mandala,,...otkljucaj te nas od ropstva...
Kljuc od slovenske i njemacke ambasade