Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
do tada ludnica u domu zdravlja u nedzaricima. cijela opstina na dva doktora.
Malo je SDP poražen, kakve je samo rezultate u Novom Gradu postizao sa građevinskim mafijama, pa samo uzrupirat ono malo mjesta i tjeskobe, pa nije se moglo niti sa vozilom doma zdravlja proći i još već davno definisana površina i upadoše onolike grozne zgradurine, a još kad dodaš Tibru Pacifik, e šta češ dalje.
Posljedice REKETA, tesko da se mogu ispraviti.
SDP-ov kriminalac Damir Hadzic je dao potrebne dozvole za izgradnju ovih zgrada na Otoci.. REKETASI POZNATI
Ovom prilikom pozivam kantonalno tuzilastvo da napravi uvid ko i zasto izdaje vodne saglasnosti za ovolika nova naselja i zgrade koja se grade na postojecu vodovodnu mrezu koja je na izdisaju i zasto citav grad robuje par pojedinaca i preko noci nema vode iako se racuni za vodu uredno placaju.
..."nepredviđeni radovi" su stara, već dobrano ofucana metoda da se "namire" sudionici "projekta". ili se izvođač juče počeo baviti građevinskim radovima, nakon uspješnog biznisa sa vilerovim goblenima?