Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i jednu traku za traktore :D
ma ne jedite govna vec pravite ono sto ste vec davno trebali napraviti a to je koridor Vc i povezite nas na Panevropsku mrezu autoputeva yebo vam Beograd mater na sve strane fol hocete a za 20 godina do probili autoput do Zenice...mrs!
Joj sto ne mogu vise suplje i sranja ...proljev dobijem odmah ...kuda brza cesta ce ici ..kroz brda i doline ..iz cega ce ae finansirat ..od muda labudovi ....daj spoji nas sa savom vise i ne beri brigu dalje ...sta jebete koze vise po hercegovini
Pa Dokle vise braco Turci vi umjesto da nas pomažete i gurate prema zapadu i Evropi finansirajuci koridor Vc vi nas okrećete ka istoku i nazadku da to emo u koš veći glib!
ma samo nek se prave putevi bruka vise kakvi su i kolko treba rupa i prepreka savladat da se 200-300 km prodje gdje u civilizacionom svijetu uzivas 2 sata u voznji a kod nas sav znojav posle nekih 5-6 sati stignes
Rasim se žalio da nigdje u Sarajevu nije mogao naći jela sa krmetinom.
@Karim pa sta?
nece braca nista ako nema interesa
Halo glupe Bosnje, tuda ce vam stici brzi tenkovi, PAM-vi, nozevi... Nego oapmetite se porusite sve mostove sa Srbijom I sagradite kineski zid na Drini, ako zelite da vam cerke ne budu silovane I sinovi ubijeni. Srbiaj se nikada nece odreci fasisticke ideologije velike Srbije te stoga se mi moramo spermiti da ih zaustavimo.
@lilium.bosniakus hahaha i vi kao hocete u evropu. vi ste samo za povratak u daleku proslost
samo nam je jos to trebalo !
Ovaj hadži Jusko cirkus od ministra u svakom smislu, mutant od Gusinjskog Eskobara.
Beograd i Sarajevo ionako biće jedna država
To i Turska zna, bićemo manjina mi Bošnjaci u Srbiji
Idealno, ali nerealno. I dalje ima da se klackam osam sati do SA.
@Bojadin Koliko sati? :)
@WilliamCostigan hahahahah....-)))))))
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Za ovo ce trebati minimum 200 godina Pitanje je i kojim pravcem ce se to graditi, preko Posavine ili Zapadne Morave?
Neka hvala povezite nas sa zapadom, ne pravite ceste za Srpske tenkove