Komentari (114)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
došli, tuspasili se, pokupili dnevnice i naknade.....pa na meso negdje. Isto ko SNSD u državnom parlamentu :)
majori... major... majoriz.. majo ahahahahahaah Glavno mi je kada i ljudi počnu koristiti političarsku logiku, alergičan sam na to. Svaki pošten čovjek u ovoj državi je majoriziran na sto načina a vi se borite za 'treći'.
A nešto sam te uvrijedio sa svojim komentarom da mi tako 'kulturno' odgovoriš? yebo te dragan jesi čuo, glumiš neku normalu a opterećen navodnom majorizacijom. ' veliko bošnjaci ' su svakoj manjini u ovoj državi dali ista prava kao sebi, čak i veća i još trubi tu o nekom uskraćivanju dok ja, bosanac, koji se borio za ovu zemlju sam majoriziran u svojoj zemlji, neki mrtvi hrvati, srbi i bošnjaci se tu šepure dok svojim strankama obezbjeđuju ono što bi trebalo sve građane da sljeduje. Glumi nekom drugom, hdz u 2015 koristi metode sds-a iz 1991
PRIKAŽI ODGOVORE (33)
Ovog Novalica,"menadjera iz realnog sektora" pretstavise kao vrsnog znalca,a on 40 dana nemoze ni sjednicu vlade da odrzi.I nikom nista!?Pa daj ostavku i reci da nisi dorasto' funkciji!
Pa zamisli bakir mu dao licencu sposobnosti ,možeš mislit i odma ovi torabijevi poletili.
neke kad ste debili, umjesto da glasate svi za raguza vi 200k glasova dajete žući, nebitno je bilo ko ce pobijedit iz reda bosnjackog naroda a znalo se odmah da ce ovaj idiot covic sve kociti, covicu jebem li ti majku u picku!!!!
Oni su u talu sa dodikom,pametnom dosta. Mora se prekinuti uprava u javnim preduzećima po stranačkoj podobnosti, kra de zee je upropastio aluminij,dobijali su jeftiniju struju koju im je Tuzllanski kanton plaćao a oni se razmeću primanjima. Nije vlada dom naroda ali bi kradezenjare očito to htjeli da bude.
Gdje je problem Bošnje? Birate cijelom jednom narodu predstavnike 8 godina, konačno je došlo vrijeme da Čovke i ekipa kažu svoje ;)
Sve su to ista govna, no kada je covjek u politici 10-15 godina, dobro je sebi djepove napunio, mozda sada pocne raditi nesto za svoj narod (kao ovo npr).
Vala mogo' bi najzad i poceti,evo nedavno je Covicu SDA-ov Kozaric cerku zaposlio u CBBIH,i nema vise neuposlenih u familiji.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
NEMA OVDJE SREĆE NI NAPRETKA! NAROD TREBA MIJENJATI OVU BAGRU U VLASTI!
Citiram iz teksta: "Članovi Vlada će se izjasniti o zahtjevu za sponzorstvo nad manifestacijom "Dani jagodičastog voća", koja će biti održana u Čeliću 30. i 31.maja..." Od jednog financijskog gubitaša, nekad giganta Hercegovine, Aluminija, važniji su dani jagodičastog voća za aktualnu Vladu Federacije. Pametnom dosta! Ovaj DF otvoreno radi na štetu Hrvata u BiH, a time radi štetu i našoj zemlji BiH i to me ne iznenađuje jer je njihova politika takva od početka, a osobito politika njihovih lidera, koji godinama vode politiku rušenja BiH i zaustavljanja države u napretku. Ali, malo me iznenađuje Fadil Novalić i podmukla Bakirova politika jer sam ga smatrao čovjekom koji voli ovu zemlju, mislio sam da je to ponio u sebi kroz kućni odgoj, ali očito nije. Dok god se građane koji su branili i obranili ovu zemlju bude guralo u povlašten položaj i oduzimalo im se Ustavom zajamčena prava BiH ne može napredovati. To i ptice na grani znaju.
...pa vi jos izlazite na izbore ikako...jos se bilesi bajramski obucete hahaha
Ma narode,zna se sta hoce HDZ,zar nam se jos nije nalilo u usi??
Bahatom ponasanju nikad kraja.
ova vlast je nesposobna neskolovana sa kupljenim diplomama shvatite oni bi rijesili problem al ne zna ni jedan dvije sastavit...
E tako je to kad si sa HDZ-om u vlasti. Brzo smo zaboravili kako je to ranije bilo pa nam malo osvjezavaju pamcenje.
ovde samo treba reprizu protesta od prosle godine i to dva mjeseca ptotesta najmanje stoka neradnicka,,,
ovo nije nikakva vijest, da su došli, to bi bila senzacija:)
a pri tom jos i nesto dogovorili i usvojili, iiiiih
jadni oni,nije im lako:)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)