Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sjooo. Ja sinoc fulio skretanje, kontam izofiro se, a vidi ovih :) :)
LOŽI UGALJ !!!!! treba mi punica iz amerike doci ovih dana , pa nek ide u mostar i ona :)
"Veliki" Frank Walter Steinzeitmeier! To vam je onaj idiot koji je u februaru 2014 u Kijevu sklopio primirje izmedju fasista i legalnog predsjednika Ukrajine Janukovica i dok se on pred kamerama hvalio i sepurio, taj sporazum odmah nakon toga i bude prekinut, tj. odmah nakon sto su Nuland i Jacenjuk zavrsili sa telefonskim razgovorom.
ova posjeta ima veze sa teritorijalnim aspiracijama bih prema crnoj gori.
bolje i u mostar nego u trebinje
ama vi nista ne kontate....pa jeftinije je prenociste u Mostaru nego u Sarajevu. Jos ako nadju sta oko Vrapcica, ima da ustede i za Maksumica.
Možda su se prepali da im u Sarajevu opet ne prodaju maglu.
Jel to podrška trećem entitetu?
Neznam kakvu maglu vi forsirate,na čaršiji ubi sunce,laganih 7 stepeni:)