Komentari (193)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ipak se vidi sve sada, jednostavno bravo DF.
Svaka čast, ipak neće samo da primaju platu, a ništa da ne rade... svakom danom me sve više pozitivno iznenađuju ovi DF-ovci... neću se gotovo pa sigurno nikad učlanit, ali sasvim sam siguran da ću im na sljedećim izborima dati glas!
Nek Samo U Demokratskoj Fronti Ostanu Gospodin Željko Komšić I Gospodin Emir Suljagić ! ! !
sto HDZu Bakir obeco vise nego se Zeljki dopada, stvarmo su naiva teska, ako ce izlaziti sto su uopste ulazili u vlast
Bravo!
Sad ce Bakir da zove Df...Heh,ili ce reci Cavari da odbije osim ako imaju plan...Koliko vidim opozicija moze izglasati vandredne izbore a oni su neminovni..Ujedinjenje Sdp Df i eto njih nazad bez Lagumdzije...
DF uvodi nove standarde u političku praksu bh. politike. Ne kažem da je tamo sve idealno, jer ništa na ovom svijetu ne graniči sa savršenstvom, ali u usporedbi s ostalim akterima DF je bez premca! Samo naprijed!
Ova zemlja zasluzuje bolje od ovih govana sto "vladaju", svaki dan postajemo siromasniji zbog lojalnosti predsedniku stranke a ne Zemlji i narodu.
ne možeš ti biti sa strankom u kojoj se Amir Zukic nesto pita. neka ste otišli. podraka DFu
S@R@JLIJA Zaboravio si i turističkog radnika. No. mora se znati, u DF-u ima dobar broj mlađahnih jurišnika, porijeklom iz SDP-a koji bi sve počistili što ne razmišlja kao oni - a mnogo toga umiju bolje od njih. Sem toga nabrojana trojka ima priličan broj prirepaka koji nemisle baš dobro DF- Primjer je odlazak iz uprave DF-a petoro šestoro veoma poštenih i kompetentnih ljudi, baš zbog pomenute trojke. vrijedno je spomenuti da ta grupa prilično kontaminirala DF - pa je rezultat na opštinskim izborima veoma upitnan. Željko razmisli dobro!
Skople i njegova noćna mora haha
A klizecim ulijece SBB u pomoc.......sta smo mi bogu zgrijesili! dok nas stranke vode, nema nama preko vode - EU!
ne pratim puno politiku, ali koliko sam upratio neće ni SBB, a vjerovatno ni SDP na ovaj brod koji tone
SBB je prevrtljiv,naravno ne samo oni (iako su rekli da nece), ...mnogo smrdi cijela situacija...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
časno i pošteno ... čestitam
DF je glumacka akademija koja ne zastupa interese ama bas ni jednog naroda u BiH. Ni Bosnjak ni Hrvat ni Srbin nemaju nikakve koristi od toga hoce li DF kadar biti u vladi.
zastupaju interese građana meni se čini, a navedeni narodi imaju svoje zaštitinike vitalnih nacionalnih interesa, pa neka ih oni i zastupaju
Zaboravljaš onu četvrtu kategoriju "Ostalih" - Bosance i Hercegovce! DF je bosanskohercegovačka stranka!
Uzivam Gledajuci ove poltrone SDA kako pjene od muke . Napokon neko sa malo obraza da se pojavio na politickoj sceni BiH.
Cekalo se na njih da bi konacno formirali vlast, a sada izlaze mjesec dana poslije. Kakva nedosljednost, neodgovornost, diletantizam. Ako su i mislili nesto da promjene trebali su ostati, ovako samo nanose stetu.
Kako da promijene u omjeru 2:1?! Suvišni su od samog početka...
Jbt zivot ovi DF-ovci se ponasaju kao da svi koji nesto kazu protiv te stranke i Komsica su odmah SDA-ovci i imaju sliku Bakirovu iznad kreveta. Eto ja nisam ni SDA glasac ni SDP-ovac, ali DF je kita od stranke a Komsic je kralj demagogije. Ima problema sto vlada imenuje direktore a nema problema da stranke dijele Ministarstva, jer mu jarani Reuf i Suljo moraju negdje sisati budzet kao svi ostali prije i poslje njih. Pusti suplju.