Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Idemo svi zajedno! Oj,drugovi,jel\" vam zao... rastanak se primaaaaaakaoooooo...
Jesu li to krenuli da pjevaju \"ovo je bosna!\" Eto vam bosna pa sa kukajte majci što vas nije naučila gdje su vam granice.
ko ti je bolan goloruk?? banda pijanih i drogiranih nasilnika ti goloruki momci?jesi ti normalan????? raspitaj se malo kako su se organizovali i sta su imali sa sobom glu.p.ane jedan nije ovo prvi put da prave nerede! to treba utuci macolama cim dodju na ideju da negdje odu na gostovanje stoka nasilnicka!!!
Kakvu lekciju jado !!! Kakvo je to snaga na goloruke mladice iz vatrenog oruzja pucati !!! Jel to snaga ??? A da je ovih 600 momaka sa oruzjem doslo, ni jedno ustase u S.B. ne bi bilo !!! Svi bi misevi pobjegli !!! Ustase su face na svomterenu i kad imaju oruzje ! Inace se krije ko misevi!!!
Pa kako to Dobre Bošnjane natukoše između Drine i Une i Save i mora ? Jel vaša BH cijela, ha ? Dobru ste lekciju dobili u Sirokom. Da se ne zavaravate iz Sarajeva.
jlel SLINO makar otiso do Mostara da vidi sta je bilo. To je buduci prvoborac MINISTAR SVIH MINISTARA KOJI CE NAS OBRANITI.Vidite mu nosurde-kreatura od covjeka glas mu jos uvijek mutira-i sa takvim ljudima danas sutra trebamo uci u rat isto kao sto nas je penzioner koji je kuhao kahvu sam sebi poveo u rat 1992;NEGO PAMET U RUKE A SJEKIRU U SAKE
CRKNITE HULIGANI PROKLETI!!! sto vas sad i ova nasa policija jadna ne prebije stoko jedna!!! jos imate obraza blokirat grad?!!!
joj demagogije i gluposti! nadjite odgovorne ubice i kaznite ih, a zna se iz kojih redova dolaze, ko je pucao iz vatrenog oruzja po gostujucim navijacima i ko je sve ovo pripremio.
Vrijeme je da se sta radi pa makar otkaz daj radite bilo sta
CRKNITE HULIGANI PROKLETI!!! sto vas sad i ova nasa policija jadna ne prebije stoko jedna!!! jos imate obraza blokirat grad?!!!
Pa, bolan, Sajo. Pa TVOJ posao je prevencija ovih stvari, jado jadni...
\"upućujemo još jedan vapaj nadležnim organima\" A KO SU NADLEZNI ORGANI?? STA STE VI!?