Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šviceri su inače disciplinovani i radni ljudi, ne sumnjam da će vam dostaviti što ste tražili, čim vas nađu na karti gdje se nalazite :-) Vjerovatno su već angažovali tim stručnjaka da pronađu vukojebinu odakle je stigao fax :-)))
majmune.............
Bolje biti i majmun nego glup. Čujem danas na protestima superinteligentni govore kako je Naser odbranio Bošnjake na teritoriji Srebrenice, koliko sam ja upućen 8000 pobijenih ostali proterani, Srebrenica pala a Naser razgulio 10 dana prije pada, tobože poslovno u Tuzlu. Kakav je to komandant mogao za vrijeme rata imati posao u Tuzli?
Samo se nadajte, idioti, tamo je već trebala biti ekipa najboljih pravnika. Sramota je da vas za nos vuče Vukčević. Poderite diplome - kao da ste ih kupili u Srednjoj Bosni!