Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jezim se od ovog Lijanovica... Uzas
Normalno da teku,ljudi prodisali kako je ovaj otisao tamo gdje je jos davno trebao.Nadam se da ce i ostati tu,da i ovo ministarstvo pocne raditi kako treba.
Ima tu jos da se radi na tome staj e sve unistio u ministarstvu,ali sigurno je da je bez njega dosta bolje i postenije.
Mislim da bez Lijanovica moze biti samo bolje
Treba podržavati akcije usmjerene ka sankcioniranju korupcije i organiziranog kriminala u BiH. Neka svako odgovara za svoje postupke, bez obzira na to o kome je riječ
Sve aktivnosti teku planiranom dinamikom - znači i hapšenja su bila isplanirana, a tako će i puštanja - sve u preizborne svrhe. Aferim.
Znate da je svim današnjim političarima ''IN'' ukoliko su bili u zatvoru - duše napaćene.
Ovo će isto završiti kao sa Bičakčićem, Brankovićem, Budimirom, Čovićem, itd...
pa koji ce qurac onda ministar,kad sve funkcionise i bez njega.........
Njima lijepo, riješili se ovog lisca. Nek rade svoj pos'o, ima on zamjenika po tim kabinetima, u to ne sumnjam.