Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Opet o konzervama, uffff J*ebo vas više Ikar Beff
Pravi se uzbuna oko ničega. Svaka vojska mora imati rezerve suhe hrane u slučaju izvanrednih situacija, kao i za potrebe koje nisu povezane sa izvanrednim situacijama. Npr ako ideš na gađanje ili jednodnevnu vježbu, koristit ćeš CSO ili SDO (JNA). Ovdje je jedino problem lošeg praćenja trajnosti CSO, jer bi prije isteka roka, te konzerve trebalo dati vojnicima kao zamjenu za topli (kuhani) obrok. Znači, krivica je u ne praćenje trajnosti, a ne u količini konzervi...
Nisi upucen kako ide javna nabava u BiH, a pogotovo kako ide u OS BiH. To sto si ti naveo tako ide u normalnim drzavama tj. u normalnim OS. Ovo je cisto netko oprao pare, kakvo lose pracenje i bakraci? Recimo vecina tih konzervi i u ispravnom stanju nisu jestive, nece ih cak da jedu ni macke ni psi. 99% hrane sto se nabavlja nebi pas sa maslom pojeo, kvaliteta nula bodova. OS BiH sluze za pranje para u svim svojim segmentima.
@krstjanin Ispričavam se prika što sam spriječen odgovoriti, jer mi moderator bez ikakva opravdanog razloga briše komentare.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Hocete teletine 😂 ugasit tu vojsku to kurcu ne valja bacanje para i nista kurcu za usi a ne vojska
ejjj Bosanskikonju najbolje si sam sebi odgovorio kad si napisao svoj nick. haj sad hijaaa putko idi malo "potkuj se" znanjem pa onda komentarisi.
🖕🏻 ta vojska je uhljebaska nista vise rupa cuj podkuj se, idi istusiraj se..ako imas grijanja hahaha
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Vojska u bosni samo služi da podobni mogu primati plate, i da oni posebno podobni mogu prodavati radna mjesta u oružanim snagama bih.
onda je vanredno stanje vec godinama
ako im sto bude, podjelit ce im odlikovanja posthumno
Dobro dođe ova vojska da se ne bacaju namirnice sa isteklim rokom trajanja.
Kakva vojska takva i država.