Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ukinite im život!! jos ste im samo to ostavili pa kad vec imamo SAMO 6 samoubistava u prosjeku (mjesecno) vi ih malo zabrzajte. gledao sam svojim ocima kad ministar unutrasnjih poslova sead omerbegovic gazi zenu na pjesackom jureci kroz crveno zbog cega nije ni saslusan. gledali smo sta rade pratnje penisa becirevica, bakira izmetbegovica, mladena ivanica....gazite brate sirotinju i ubijajte ih. olaksajte im. ionako su tuzioci i sudije vasi i vas stite
a kakvo je vrijeme došlo, samo će oni sa štelom bit na birou
Djubrad jedna, uzmite i to malo sigurnosti narodu da ne mogu ni doktoru da odu. Malo sto ih privatnici iskoristavaju i natjeraju da potpisu ugovor o djelu, koji koristi samo njima da bi se ogradili a nemaju nikakve obaveze prema tebi. Sirotinjo i Bogu si teska, ispade bas da je tako.
Ma treba ih vise od pola skinut sa biroa, i ukinut im prava na zdravstveno, jer vise od polovine su paraziti koji imaju privatnje radnje i rade na crno, a namjerno nece da se prijave ili da prijave radnike, da im ne bi odbijali za zdravstveno i PIO ko sto bi trebali po zakonu. Da se svima koji rade uredno odbije za zdravstvo, PIO i nezaposlenost, bilo bi puno manje troska zdravstvu, a penzije i naknade bi bile redovnije. Gazde privatnici bi trebali platit 5x vecu kaznu za neprijavljene radnike i rad na crno nego sto su troskovi prijave radnika, pa bi im se vise isplatilo da ih zaposle, prijave i osiguraju nego da rade neprijavljeni
Ovo nidje nema ....pa ti narode glasaj za stoku .
suti i trpi narode , tako ti i treba , tako si i glasovao . pali ste na price o huliganima , drogerasima i jeftine emocije kako rusite drzavu . drzava nije drzava , ova drzava su ONI i njihove porodice , jarani , kumovi i politicke partije ! sad se јebi narode .
I to malo sto imaju zelite im uzet, Ministarstvo znate li da se socijalni mir se kupuje. Kad smo na drugi nacin zasto nekaze im koji je drugi nacin. Izgleda da je zivot zaposlenog vrijedi vise od zivot nezaposlenog.
Kad se ukinu ugovori na odredjeno i ugovori o djelu ili se iznadju bolje opcije, onda ce se biznisom poceti baviti pravi ljudi, a ne svako ko ima 2000 u steku!
...nego, gdje će nestati onih 6 milijardi km od pdv-a?
žalosno :( ima li još ikakav način da se jadnim ljudima zagorča život,kao da im i ovako nije dovoljno jadan i čemeran :((( strašno šta sve neće pasti na pamet našim "pametnim" glavonjama (ovim na vlast)
Na hajr Abd!