'Nije bilo vrijeđanja'
0
Ministarstvo brani Zlatana Burzića
Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj se drogira, u povjerenju, ali istina je.............nije dobar uopšte, ovisnik, žao mi ga ali bolesnik je..................
SILU IMAŠ, ALI NE ZNAŠ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sila sa idejom je revolucija, sila bez ideje je nasilje.
BOLJE ZNATI, NEGO IMATI, KAŽE STARA POSLOVICA. E MOJ ZLATANE, SADA SU TI NOVINARI JOŠ VEĆI NEPRIJATELJI. NE RADI SE TO TAKO! ŠTA MISLIŠ ŠTA ĆE SADA TEK DA PIŠU. BILI ONI NPISMENI, OVAKVI ILI ONAKVI, TI ZAVISIŠ OD NJIH, A NOVINARSTVO JE SEDMA SILA, MOGU DA TI ZAGORČAJU ŽIVOT. NAKON TVOG PODSKLIZNUĆA TREBA ZAISTA GOVORITI O INTELEKTU, ALI O ČIJEM????? TI KO\' MALO DIJETE....:-(
Novinari su ogledalo društva u kom živimo i neprestano su na meti ovakvih uvreda, ovaj muzičar ako je i tako mislio, prije svega je nediplomatski na takav način vrijeđati novinare. Postoje drugi načini da iskaže ono što misli, ili da se brani od novinara, ali treba pri tome imati konkretne medije ili osobe, a ne generalizovati stvar. Među tim novinarima ima prekaljenih novinara kojima on sigurno ne može parirati Na ovaj način se zavadio sa novinarima, a oni će i dalje da pišu o njemu i Alkalaju, kao i do sada, samo od sada jos crnje i gore :-)
Novinari su ogledalo društva u kom živimo i neprestano su na meti ovakvih uvreda, ovaj muzičar ako je i tako mislio, prije svega je nediplomatski na takav način vrijeđati novinare. Postoje drugi načini da iskaže ono što misli, ili da se brani od novinara, ali treba pri tome imati konkretne medije ili osobe, a ne generalizovati stvar. Među tim novinarima ima prekaljenih novinara kojima on sigurno ne može parirati... Na ovaj način se zavadio sa novinarima, a oni će i dalje da pišu o njemu i Alkalaju, kao i do sada, samo od sada jos crnje i gore :-)
Ne znam za vas ali meni ovaj lik nenormalno liči na jednog od članova grupe Punkt... Možda je to on? Kako god, neka je to rekao jer sam i ja imao jako neprijatnih iskustava sa \"wannabe\" novinarima koji su u stanju IZMISLITI vijest samo da bi došli na naslovnu stranicu. To je jadno, i u najmanju ruku odlika neinteligentnog i primitivnog oblika ljudske svijesti.
Ma bjeda sve sama nepismena, ovaj ti je Alkalajev mali, smrdo kao i on, govno, nikad nije radio kao novinar, nego iz Punkta pravo za glasnogovornika, ni dana iskustva u novinarstvu i našao on da priča šta je novinarstvo...sramota!
Kad vidim nekog poznatog i upitam ga šta se radi, a on odgovara - ma ništa radim u zajedničkim organima ili vijeću ministara. Znam nekoliko osoba koje sigurno nemaju nikakve reference za te poslove što tamo rade, došli su do tog posla preko veza i vezica, ili stranačkom linijom. Daleko od toga da su pojedini novinari i novinarčići cvjećke.
Da li je on bio novinar pa makar i tri dana bilo gdje? Koje je to iskustvo i gdje je taloženo. Grupa mu je bila OK, ali onda je trebao u ministarstvo civilnih poslova za nekog referenta... za muziku
Uz duzno postovanje njegovog lika mislim da je zalutao na poziciju koju obnasa-potpuno...100% zalutao
IDIOTE AFERM
JE LI VOVO NEKOJI DRVOSJECA IZ DEJCICA??? Pa sve sami \"INETELEKTUALCI I POSTENJACINE\" u vrhu BiH politike.. Jos kad vi vidjeli sliku savjetnika ministra vanjskih poslova sve bi vam bilo jasno...
@policy: nije bilo usput nego je bilo bas namjerno i specijalno; ima audio zapis, ali sto ga onda mip nije objavio kada su u pravu; i naravno, saopstenje mip-a je saopstenje burzica jer je on ovlasten da pravi saopstenja
Ko je..be i jedne i druge.Sve sama bagra i ovi iz ministarstva i potkupljeni novinari koji žive od laži.Čast izuzetcima koji žive (preživljavaju)od plate a njih je veoma malo.
Mali papak i mis Burzic se zabavljao sa Tinkom Milinovic koja je sa njim bila u bedu zvanom Punkt. Znam pouzdano, da je Tinku nekoliko puta tako ISPREBIJAO i da je jako naglog karaktera. Stoga ne cudi ovaj ispad. Covjek je karijerista i spreman je na sve. Pravi BH diplomata.